Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
Cnskrdmr merhaba benim de sat 19 Kasım 40. Hafta 26 Ağustos’ta bitiyor ama normal doğum yapabilir miyim diye düşüncelerim var o sebeple sezaryan olursa daha önce olur heralde diye düşünüyorum 😊
2zlerinannesi güzelmiş o da 😊
Sselma Güzel anneler cinsiyet öğrenen var mı ?😊
Aysegulmila ben 12+6yım %90 erkek dedi. Bu sene neden erkek senesi oldu ya
Aysegulmila bende cumartesi gidicem 13+3 oluyo inşaAllah gösterir içimden hep erkek geçiyo oğlumda da böyle hissetmiştim
Kesin birşey yok tahminde bulunuyo doktor bi dahaki kontrolde öğrenirim inşallah😊
Aysegulmila ben bugün öğrendim erkek hissediyordum ama doktor kız dedi ve hâlâ şaşkınım inanamıyorum çok sevindim özellikle bacak arasını ultrasonda çekip gösterdi inanayım diye ☺️
Sselma merhaba ben de ikizlerim ile 20 Ağustos doğum planıyla Ağustos annesiyim🥰
Aysegulmila 2 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim bakalım bir kızım var bunu da merakla bekliyorm hayırlısı olsun şimdi 11+2 olduk
prensesannesi1712 kaç haftaliksiniz maşallah 🧿 güle güle büyütün inşallah
Melikeelanur amin çok teşekkür ederim 14 +6 haftalık şuan Rabbim hayırlısıyla sizinde gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Sselma merhablar ağustos 12 olarak gözüküyor doğum şuan 14 haftaligim tam zor günleri geçirdim şimdi tadını cikariyorum🙆♀️🤗
prensesannesi1712 amin canım insallah
Sedasmsk benimde 29agustos gozukuyo ya kızım erken gelmişti bakalım bu sefer nasıl olucak🥰
Ben de Ağustos başı gibi duruyor. İnşallah bir aksilik çikmzsa tabi. 9 Ağustosu bekliyorum büyük sabırsızlıkla.🤩🌸
Zeyneppcevikk
Benimde 5 kasım canım ayniyiz 🥰 cinsiyetini ögrenebildinmi 🙄