14+4 olduk ama son kontrolde cinsiyeti erkekde olabilir kizda olavilir dedi
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
13+5 olduuuk 🌸 Cinsiyet öğrenemedik malesef 20 ağustos inşallah doğcak 🙏
Sselma temmuz sonu agustos basi gorunuyor dogumum 🤔😍🤲
14+5 olduk hala cinsiyet öğrenemedik 🤷🏻♀️ 16.haftada randevumuz var inşallah o zaman gösterir minik 😅 doğum 13 Ağustos görünüyor 🙏😍🧿
Didoo9 benimde ayni zamana denk geliyor 👼👼🤭🤭
mucizeannesi1 olabılır hala beklıyorım ögrenmek ıcın
Sselma cinsiyet öğrenenler var mı ben bugün öğrendim 16+5 iz erkek dedi dr
Sselma cinsiyetler belli oldu mu 😊 bizde inşaallah ağustos da kavuşcaz oğluşumla💕
18+5 oğlusun olucakmış 16. Haftada öğrendik allah nasip ederse 12 agustos doğum tarihi gozukuyor
Feride-42 merhaba canm beni hatırladın mı tarihlerimiz aynıydı bende senin gibi kayıp yaşadım şimdi görünce hatırladım seni bizde cinsiyet öğrendik😊
prensesannesi1712 merhablar bende 18+5im ağustos 12 doğum gösteriyor zaman çok çabuk geçsin istiyorum artik😂
17+4 üm benim de oğlum olacak
Cnskrdmr 18+3 hala göstermedi kız gibi dedi 7 agutos sezaryan dedii bekliyorumm
Huzurmelegim_28 bizimde ilkte göstermiyordu da ben ultrasondan yarım saat önce bol çikolata yedim daha hareketli oluyorlarmış bi de doktorum biraz dürttü. Neden sezaryen olacaksınız kendiniz mi istediniz
Cnskrdmr yok çikolata fayda etmedi yedim öksürttü doktor ama yok göstermedi bugun yine gidicecem belki gösterirr
tüp bebek bizimki direk sezeryan dedi bende zaten riske atmak istemiyorum herhangi bir şekilde
Sselma burdayım
_Elifffffff_ Merhaba hayırlısıyla geçer inşallah bana şimdiden çabuk geçiyor gibi