Selinda ben normalde cok gulec bi insanim simdi iki goz iki cesme..
Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım
2zlerinannesi biz de online ız şuan öğretmenim ben ☺️ Ama toplantılar oluyor birşey oluyor çıkıp gidiyorum
Selinda aa ne guzel icli dislisiniz cocuklarla ben bu donemde en cok ogretmenlere sabir diledim gercekten okulda bile zar zor duran cocuklari kac saat ekran basinda tutuyorsunuz valla 😂
Cnskrdmr merhaba benim de sat 19 Kasım 40. Hafta 26 Ağustos’ta bitiyor ama normal doğum yapabilir miyim diye düşüncelerim var o sebeple sezaryan olursa daha önce olur heralde diye düşünüyorum 😊
2zlerinannesi güzelmiş o da 😊
Sselma Güzel anneler cinsiyet öğrenen var mı ?😊
Aysegulmila ben 12+6yım %90 erkek dedi. Bu sene neden erkek senesi oldu ya
Aysegulmila bende cumartesi gidicem 13+3 oluyo inşaAllah gösterir içimden hep erkek geçiyo oğlumda da böyle hissetmiştim
Kesin birşey yok tahminde bulunuyo doktor bi dahaki kontrolde öğrenirim inşallah😊
Aysegulmila ben bugün öğrendim erkek hissediyordum ama doktor kız dedi ve hâlâ şaşkınım inanamıyorum çok sevindim özellikle bacak arasını ultrasonda çekip gösterdi inanayım diye ☺️
Sselma merhaba ben de ikizlerim ile 20 Ağustos doğum planıyla Ağustos annesiyim🥰
Aysegulmila 2 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim bakalım bir kızım var bunu da merakla bekliyorm hayırlısı olsun şimdi 11+2 olduk
prensesannesi1712 kaç haftaliksiniz maşallah 🧿 güle güle büyütün inşallah
Melikeelanur amin çok teşekkür ederim 14 +6 haftalık şuan Rabbim hayırlısıyla sizinde gönlünüze göre versin inşallah ☺️
Sselma merhablar ağustos 12 olarak gözüküyor doğum şuan 14 haftaligim tam zor günleri geçirdim şimdi tadını cikariyorum🙆♀️🤗
prensesannesi1712 amin canım insallah