• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

Selinda aa ne guzel icli dislisiniz cocuklarla ben bu donemde en cok ogretmenlere sabir diledim gercekten okulda bile zar zor duran cocuklari kac saat ekran basinda tutuyorsunuz valla 😂

Aslhn8992 benim de 26 Ağustos görünüyor ben Eylül başına sarkar diye düşünüyorum siz niye erken bekliyorsunuz. Benim sat 18 kasımdı

Cnskrdmr merhaba benim de sat 19 Kasım 40. Hafta 26 Ağustos’ta bitiyor ama normal doğum yapabilir miyim diye düşüncelerim var o sebeple sezaryan olursa daha önce olur heralde diye düşünüyorum 😊

22 gün sonra

Aysegulmila bende cumartesi gidicem 13+3 oluyo inşaAllah gösterir içimden hep erkek geçiyo oğlumda da böyle hissetmiştim

Kesin birşey yok tahminde bulunuyo doktor bi dahaki kontrolde öğrenirim inşallah😊

Aysegulmila ben bugün öğrendim erkek hissediyordum ama doktor kız dedi ve hâlâ şaşkınım inanamıyorum çok sevindim özellikle bacak arasını ultrasonda çekip gösterdi inanayım diye ☺️

Sselma merhaba ben de ikizlerim ile 20 Ağustos doğum planıyla Ağustos annesiyim🥰

Aysegulmila 2 hafta sonra gidicem inşallah öğrenirim bakalım bir kızım var bunu da merakla bekliyorm hayırlısı olsun şimdi 11+2 olduk

Sselma merak etme canım benim 6 haftalik iken görüldü seninkide nasipse görülür inşallah

Sselma merhablar ağustos 12 olarak gözüküyor doğum şuan 14 haftaligim tam zor günleri geçirdim şimdi tadını cikariyorum🙆‍♀️🤗

Sselma 14+6 Haftalığız oğlumla nasipse Ağustos annesiyim💙🥰