Ne denilebilir ki ne yazabilirim ki icimdekileri bi nebze olsun dökmek rahatlamak istiyorum .. Kanamam vardı zaten doktor kanamam çok olursa gel demisti kanamam çoğaldı hastaneye gittik kese görünmüyo bebek düşmüş dedi başım aşşa kaynar sular döküldü ağladım çok ağladım belki yanlış duymuşumdur dedim içimden nolur tekrar bakın dedim doktorun elini tutup bak gel beraber bakalım dedi bom boş o minicik keseyi göremedim 😢 bütün hayallerim umutlarim bi anda yıkıldı 7 haftada o kadar çok alışmıştım ki ona her sabah elimi karnıma koyup konuşuyodum bebeğimle inanmak istemiyorum reddediyorum eşime başka doktora görünelim diyorum Rabbimden istediğim sabır öyle zor ki kızlar Allahım düşmanımın başına vermesin çok kötüyüm ağlıyorum sürekli çevremi düşünüyorum binada iki komşum hamile kuzenim hamile eminim beni düşük yapmış bayanlar daha iyi anlicaklardir ne demek istediğimi içim gidicek benimde bebeğim onlarla büyüyecekti herseyde bi hayır vardır şerde hayırda Allahtan isyan etmiyorum ama uyuyamıyorum gözyaşlarım dinmiyo 😢

Eylulmom Can'ım seni anlıyorum bende düşük yaptım daha yeni. Çok zor ama kesinlikle atlatacaksın hatta tez vakitte tekrar hamile kalacaksın Allah'ın izniyle. Bizim büyüklerimiz şöyle der;düşükten sonra bebeğin bi paçası kalır tekrar gebe kalırsın derler ve etrafımda düşük yaptıktan hemen sonra hamile kalan arkadaslarım var. Şükür et ki hamile kalabiliyorsun canım üzme kendini bak mübarek günlerde dualar kabul olur birbirimize dua edelim tekrar hamile kalalım saglıklı bebişlerimiz olsun🙏🏻😄😄🤗

Eylulmom canım benim ya bende ilk gebeliğimi 7 haftalık düşükle sonlandırdım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde gece olmuştu o kadar korktum ki nasıl hastaneye gittiğimizi hatırlamıyorum gittik ki düşmüş bebeğim o an yıkıldım resmen ağlama diyorlardı istemsizce ağlıyordum durduramıyordum kendimi sanki herkes bana acır gibi bakıyor gibi geliyordu kızardım insanlara 😣😔 Ama üç ay sonra tekrar bir mucize oluştu içimde en beklemediğim anda şuan 18 haftalık olduk canım seninde tekrar bir bebeğin mucizen olucak eminim bana ağlama diyorlardı sanada diyecekler ama sen dinleme içindekileri at ağla bebeğine dualar oku sende canım😣😣 içimdeki üzüntü geçti sandım ama şuan geçmediğini anladım uzun oldu kusura bakma😣😔

Melikeeee03 evet bu dediğinizi kayinvalidem de dedi onun annesi dermiş bi ayağı bebeğin içerde kalır diye peki bi bilginiz var mı kaç ay sonra hamile kalabiliriz bizimkisi kendiliğinden olmuştu

Eylulmom canım öncelikle Allah sabır versin. Aynı durumu bende yaşadım kanamayla doktora gittim bebeğimin artık olmadığını öğrendim nasıl üzülmüştüm. Sanki bir daha hiç olmayacakmış gibi geliyordu. Olsa da yine düşecekmiş gibi hissediyordum. ama dua et bundada var bir hayır. Vücut sağlıksız olan bebeği atarmış. Bol bol dua et bir kere veren rabbim yine verir. Bak bende düşük yaptım 2 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim. Şu an 34 haftalığız çok Şükür. Rabbim tez zamanda yine anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Eylulmom benim ablam bebeğini ard arda 3 kez anne karnındayken kaybetti tedavi sonrasında tekrar hamile kaldı ve şimdi maşallah 3 tane birbirinden yaramaz yiğenlerim var. Demem o ki vardır herşeyde bir hayır Allah sana inşallah daha nice bebişler nasip etsin. Sadece zaman ve sabır herşey düzelecek emin ol 🙏🏼🤗

Eylulmom canım benim çok geçmiş olsun seni anlayanlardan biride benim bende bebeğimin kalp atışlarını kaydetmeyi beklerken doktorun kalp atışı yok demesini kaydettim telefonuma çok zordu geçtiğimiz ağustos ayında kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorum duygularını ne hissettiğini başkalarının verdiği teselli beni daha çok sinirlendiriyodu yok o haraketlerini hissetti o ne yapsın yok bu doğum yaptı kaybetti o ne yapsın ve hepsine cevabım şuam yaşadığım acıyı ben biliyorum oyüzden bana bunları anlatmayın oluyodu 2 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım rabbime bin şükür ama inan ilk bebeğimi düşünmediğim tek bir günüm geçmiyo mart ayında doğumum olcaktı ve ben mart ayını hamile olmama rağmen ağlayarak geçirdim ilk bebeğim yaşadaydı şimdi doğcaktı diye.Allah seninde sabrını versin inşallah en kısa zamanda tekrar annelik heycanını yaşarsın sağ salim kucağına alırsın onlar bizim meleklerimiz buda bizim sınavımızmış kötü bi sınav ama onlar bizim ilk heycanlarımız olarak kalbimizin en güzel köşesinde kalcaklar...💞

SemihDamlaDalan hayir estağfurullah uzun yazıları okumak o kadar iyi geliyo ki buraya bilerek yazdım zaten anneler var hamileler ve en önemlisi benim gibi düşük yapan birileri vardır dedim günlük yazar gibi yazıp bi nebze olsun rahatlamak istedim Allah razı olsun sizden hepinizden hafifliyorum yavaş yavaş

SevimnurBaaran Canım tevekkül ediyorum dua ediyorum şuan bebeğime aynen şuan sizin hissettiklerinizin aynısını hissediyorum sanki olmicakmis gibi halbuki 1 ayda kendiliğinden oldu ama acaba kız miydi erkek miydi diyorum kendi kendime belkide sağlıklı olmicakti Rabbim şimdi yasatiyo acısını ilerde daha çok üzülmemem için diyorum Allah razı olsun canım ❣

Eylulmom teşekkür ederiz merak etme rabbim tekrar nasip edecektir sana yine şükür ki hamile kalabiliyorsun yıllarca deneyip hamile kalamayanlar var çok daha o üzücüdür eminim ki rabbim tez zamanda nasip etsin tekrar inşallah canım bol bol dua et

UluElif Maşallah ne güzel saolasın canım inşallah dediğin gibi zaman

Eylulmom benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şu anda acını anlayabiliyorum bende hamileyken kuzenim hamileydi aynı anda hamile kalmıştık ve ben çok üzülüyordum kendimi dışarıya kapatmıştım tamamen ama sonradan anladım ki veren de rabbim alan da rabbim eğer verdiyse ve aldıysa vardır hayırlı bir nedeni ilk önce isyan ediyordum sonradan herşeyi oluruna bıraktım Rabbime hep dua ettim hayırlısıyla ver diye rabbim dualarımı karşılıksız bırakmadı çok şükür kuzenim 8 aylık hamile şu anda bende 2,5 rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bazen benimde aklıma geliyor bende şu anda 8 aylık olacaktım diyorum ama sonra geliyor aklım başıma ya şimdiki de olmasaydı Rabbime şükürler olsun sen içini ferah tut ve dua et rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Yenidenanne 😢😢 inanamiyorum gerçekten ağlıyorum şuan sizin yazınız çok duygulandırdı beni inşallah öyle demem bende ama benim yapım öyle değil kafama çok takan bi insanım ve en önemlisi bir şeye çok çabuk bağlanan bi insanim insana bitkiye hayvanlara bende babam vefat ettikten sonra kaybetme korkusu oldu mesela bi arkadaşımı kaybetmeyi çok korkarım en yakınlarımı ailemi eşimi bebeğime hala inanamıyorum 😢ya yada inanmak istemiyorum 😢😢gibi geliyo alıştım her sabah kalkarken elimi koyuyodum askim bugün nasılsın bakalım günaydın gün içinde konuşuyodum eşim her gün karnımı öpüyodu artık bunlar olmicak mi simdi 😢 dayanamiyorum Allahim sabir versin bana nolur gözyaşlarım dinsin 😢

Ben oğlumu doğduktan 9 gün sonra kaybettim. 😢 bence şükür et rabbine yönel. Tekrar hamile kalmam 8 ay sürdü. Şuan 2 yaşında bir kızım var ve 34+5 haftlık kız bebeğe hamileyim. Ben hep ölür korkusuyla yaşıyordum ikincisinde. Kesin buda beni bırakacak psikolijisiyle. Yani demem o ki Allah büyük ol derse olur. Dua edin