Teacher34 Allah’a sığın şuan 2 yaşında bir kızım var. Seni en iyi anlayan benim. Sakın korkma Rabbimden gelen başım gözüm üstüne. Bu da bir imtihan bol dua et.

Eylulmom canım dua et sabırlı ol bende 31 aralıkta dusuk yaptım hemen arkasına hamıle kaldım suan 21. Haftadadayım bol bol dua et ve sakın stres yapma saglık sız bebek duser

Eylulmom canım benim şimdi gördüm çok üzüldüm gerçekten.. ama şöyle düşün rabbim verdi o aldı sen elinden geleni yaptın onun için.. ayrıca sağlıklı olmayan bebeği vücut büyütmeden atmak istermiş.. biraz kendine gel allah büyüktür yine olur kuzum üzülme.. bol bol dua et Allah’ım sağlıkla yine versin inşallaaahhh... her zaman yazabilirsin ben buradayım

Eylulmom seni anliyorum tatlim bende yasadim ayni durumu her aksam aglayip yatiyodum elim karnimda her gunumde oyle geciyodu ama hep dua ederdim Rabbim sağlikli evlat versin inşaALLAH Allaha siğin ve herzaman dua et sana hayirli sağlikli evlat nasib etsin

16 gün sonra
Yenidenanne bende sizin gibi kalp atışını duyup kaydetme ümidiyle gitmişken kalp atışı Yok cümlesiyle eve gelip düşükle sonuçlanmıştı gebeliğim 😔 kötü bir durum rabbim bir daha yaşatmasın hiçkimseye hiçbirimize 🙏
    Eylulmom gözlerim doldu okurken canım benim demek ki hayırlı bir evlat olmayacaktı dünyada yiyecek ekmeyi yoktu rabbim 1 alır 2 verir inşallah canım hiç kendine eziyet etme düşünerek hasta olursun
    ElifClk Amin rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyle sınamasın nekadar oldu sizin düşük olalı
      Yenidenanne 1 buçuk ay oldu kürtaj olmadım kendiliğinden düşük gerçekleşti ... rabbim bu mübarek günlerde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tekrar nasip eder inşaallah 🙏
      Eylulmom Evet canim benimde 11 haftalik kanamam oldu ağlayarak gittim doktor aglamana gerek yok saglikli bebeğe hic bir şey olmaz demisti
      3 ay sonra
      SemihDamlaDalan bende dün düşük yaptım 7.haftamdaydim birşey düştü... bende çok üzgünüm. Içinde parca kalır hamile kalırsın ne demek
      Eylulmom canim dusukten 2 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 24 haftaya geldik cok şükür uzme kendini desem de bos biliyorum insallah allah yerini doldursun dualarim seninle
      6 gün sonra
      Eylulmom bende aynı seylerı yasıyorum ıstersen konusup acılarımızı hafıfletebılırız
      Eylulmom rabbim en kısa zamanda tekrar bu duyguyu nasip etsin sana inşallah 🙏 üzülme her şeyde bir hayır vardır rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucağını doldursun inşallah 🙏
      Eylulmom rabbim güç versin sana,tez vakitte hayırlısıyla hamile kalıp evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Ne denir hangi söz sana derman olur ki.? Allah yardımcın olsun
      Eylulmom rabbim en kısa zamanda tekrar müjdelesin ve hepimizin sağlıkla kucağına aldırsın yavrularını🤲🏻
      Bende bebeğimi kaybedeli 25nde 1 ay olucak 26 haftalikti kalbi durmuş hareket etmeyince gittim doktora kızım melek olmuş 😓😓😓 bi oğlum var 3bucuk yaşında oğlumda çok kanamam olurdu ama bisey olmadi maşallah ama kızımda bi damla kan görmedim ben verende allah alanda allah nasibi yokmuş kuzumun allahım kimseye bu acıyı yasatmasin bebek bekleyenlerede sağsalim kavuşmayı nasip etsin 😥😥😥
      Eylulmom herseyde bi hayir vardir ben iki kere düsük yaptim ama suan cok sukur yine hamileyim uzulme