Eylulmom cnm Allahım yardımcın olsun cok zor bir durum seni cok iyi anlıyorum benimde 3 düşügüm oldu gitmedgim yer hastne kalmadı ama bir sorun bulunamadı smdi 4 gebeligim cok şükür 29 haftamıza girdik rabbim ömür bitmemiş demekki benmde hep aklıma geliyo yasaslardı yaşlarına girmiş olcaklardı die ama snra diyorum Allahım dmekki bugune nasip etmiş bu bebegmi nasip etmiş oda bi sınavdı diyorum hayırlısyla inş en kısa zamanda seninde sevindirici haberni alırız kendni pskljık olrak dik tutmaya calıs cnm dua et bol bol 🙏🏻
Bebeğim artık yok 😢
Eylulmom aynılarını bende yaşadım canim 9 haftalıkti depresyona girin.resmen eşimle aram bozuldu kimseyle konuşmadım 2 hafta boyunca kendimi suçladım ama rabbim öyle büyük ki bi tane ald i 2 tane verdi böyle olduysa hayırlısı böyleymiş de üzme kendini
Eylulmom bende duydum erken düşen bebekler sağlıksız olduklarından düşermiş. Üzücü geçmiş olsun. Ama şunu iyi bil hasta bir bebek çok zordur. Rabbim sağlığıyla nasip etsin.
Ben 2 yaşında kaybetmiştim kızımı 2 yıl full hastanelerde yaşadık. Ev yüzü göremedik.
Sayısını sayamayacağın kadar damar yolları,
Bağırsak amelyatı 3 ay dışardaydı bağırsağı. Sonra karaciğer nakli 10 buçuk saat beklemenin nedemek olduğunu bilemezsiniz. Tam herşey düzeldi derken amelyattan 8 ay sonra kaybetmek. Düşünün 2 yıl çekmediğiniz acı kalmıyo ve savaşınız buhar olup uçuyor.
Ama şunu söyliyim kaybettiğim kızım 29.04 doğumluydu. Aradan 6 yıl geçtikten sonra 30.04 doğumlu allah nasip ederse sağlıklı bi kızım var şimdi 5 yaşında. Tabi üzücü ama rabbim verdi rabbim aldı. Ama bana sorarsan ben hala beter durumdayım ve şuan 8 haftalıkta hamileyim.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Allah sağlıklarıyla nasipetsin inşallah
Bsee benim ilk kahverengi bir akıntım olmuştu doktora gittim alttan muayene ettikten sonra adet şeklinde kanamam oldu yoğun bir şekilde zaten doktor direk kese görünmüyor düşük yapıyorsun dedi
- Düzenlendi
Canım bende seni çok iyi anlıyorum benimde 7 haftalıken kayıp ettim bebeğimi çok zor gerçekten hemde bayram günü acile gittik kürtajla aldılar ben de oradan çok üzüldüm ki anlatamam 3 ay boyunca hep ağladım sabır ettim çok zor gerçekten ama şimdi çok Şükür Rabbim tekrar nasip.etti 21+5 haftalık bir prensesim olcak emin ki senin elbett yine olur ve unutursun bu günleri zorluk la beraber elbet bir kolaylık vardır canım dua et 😊
Eylulmom canım benim şimdi gördüm çok üzüldüm gerçekten.. ama şöyle düşün rabbim verdi o aldı sen elinden geleni yaptın onun için.. ayrıca sağlıklı olmayan bebeği vücut büyütmeden atmak istermiş.. biraz kendine gel allah büyüktür yine olur kuzum üzülme.. bol bol dua et Allah’ım sağlıkla yine versin inşallaaahhh... her zaman yazabilirsin ben buradayım