Bebeğim artık yok 😢
Eylulmom kendini üzme daha ilk gebeliğin Allah nasip ederse tekrar o güzel duyguyu yaşıyacaksın🙏🏻 Niceleri var hamile kalmak için yapmakdıkları gitmedikleri doktorlar hekimler var Allah’a hep dua et bu mübarek günlerde☺ Öyleleri var ki Doğuma 1 hafta kala kaybediyor bebeklerini😞ki senin ki daha kese cenin tam olarak oluşmamış çok üzme kendini Allah korusun bu kezde stres yaparsın daha geç hamile kalırsın o daha çok zor geçer senin için..
Seni üzmek için söylemiyorum İnan gerçekçi olup seni motive etmeye moral vermeye çalışıyorum😊
SemihDamlaDalan ayy ne güzel maşallah 🤗🤗
Eylulmom sen kısır olduğunu öğrenmedinki düsük yaptgnı ögrendin canım😞 Yeni gelicek bebeğin hala onlarla büyüyebilir❤ Allaha sükür eşindede sendede bi prob yok. Hem saglıksız bebekler o kadar kısa sürede vucut tarafndan atılıo yerine sapa sağlam uzun ömürlü bi evladın en kısa sürede gelir insalllah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ben bebeğimi öğrendiğim gün kaybetim.Hayırlısı buymuş dedim.Daha adet görmeden tekrar hamile kaldim. iyi düşün. En azından hamile kalabiliyorsun.Allah her isteyene nasip etsin kimseye aratmasın
Eylulmom bende bi düşük yaptım 6 haftalıktı bi gittik kalp atışı vardı 1 hafta sonra gittik kalp atışını dinleyelim diye ama kese bombosduuu doktor hemen kürtaj dediiii basımdan asa kaynar sular döküldü ve ben bu hamileliğimi ilaç kullanarak kalmıştım ama dünyaya gözlerini açamadı sen Allah’a dua et canım hiç ummadıgınnn anda tekrar veriyor rabbim ocak ayında kürtaj oldum ve 3 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç beklemyodummm beklemediğim anda oldu şuan 8+2 olduk inşallah sende tez zaman da tekrar dan hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🙏🙏🤲🤲🤲
Eylulmom canım bende ramazanın ilk günü düşük yaptım malesef daha önceki açtığın posttada yazmıştım durumumuz birbirine yakın benimde beta hgc artmıyodu kesemde kanama oldu ve malesef düştü 4 buçuk sene bir çok tedaviden sonra kendiliğinden geldi mucizem ama kısa sürdü Rabbim o kadar büyük ki yine nasip edecek inş. Bebeğin kalbi durdu dediklerinde iki ayrı doktora gittim ikiside sağlıklı bebek düşmez vardır bi sorunu onun için düşmüştür hiçbir anne baba sağlıksık çocuğu olsun istemez dediler. Hep dua ettik hayırlı sağlıklı olsun diye vardır Allah ın bildiği bunu aldıysa daha iyisini nasip edecekdiyorum biraz rahatlıyorum iyi yanı kürtaja gerek kalmadan düşürmüş olmamız ve çevremde ne kadar insan varsa düşükten sonra daha çabuk olur diyo sen kendini sıcak tut ayağını sırtını benden oturduğum yerdre ter boşalıyo hiç terlemeyen bi insanım normalde doğum yapmış gibissin dikkat et diyo büyüklerim hep sende dikkat et tez zamanda Rabbim sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin inş
Eylulmom cnm saglıksız gebelikler düşermiş böyle düşün kendine moral vermeye calıs
Ilk evlendigim ay senın yasadıklarını yasadım ama cok şükür bi kızım var simdi oglum olcak
Doktor bana hep bu paıkolojıyle hamıle kalamazsın derdi. Sende agla sızla ama istan etme . aten saglıklı gebelik olsaydı bu dunyada içicek suyu olsaydı düsmezdi. Lütfen bu kadar çökme güçlü ol. Bak ne guzel hamile kalabilmişsin.
Rabbim sana tekrardan hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsin ınsallah. Saglıksızdı düştü bidaha oluvak insallah de motive etmeye çalış kendini
SevimnurBaaran kanamanizin şiddeti nedir bende 7 haftamdayım doktora muane olmadan önce hafif leke geldi doktora gittim bebekleri gördü kalp atisinida duydu bundan sonra süreçte kaşık ağrıların hafif lekelenmelerin olacak dedi bugün yine bi hafif lekelenmem olmuş tedirgin oluyorum . Bende şöyle oluyor bugün lekelenme olduysa örnek veriyim 10 gün sonra birdaha hafif oluyor
Eylulmom canim anliyorum seni bende martta bebegimi kaybettim.simdi yibe hamileyim Allah tekrar versin saglikla insallah
Eylulmom ben dusukten sonra adet gormeden tekrar kaldim
Eylulmom o kadar iyi anlıyorum ki seni okurken bile o acıyı içimde yaşadım ilk gebeliğimde bende düşük yaptım 7 haftalıktı kanamamın olduğu akşam eşime heyecanla yarın acaba kalp atışını duyar mıyız diye soruyordum randevum vardı ve onun minik kalbini duyacaktım birden tuvalete gidince kan gördüm ama öyle kahverengi veya pembe değildi baya kırmızıydı ki zaten gebeliğimin başından beri her gün çok fazla sancım vardı ve doktorum bunu umursamadı. Hemen hastaneye gittik doktor iğne yaptı ilaç verdi eve gönderdi eve gelince tekrar kanamam başladı ve bu sefer hiç durmadı. Hastaneye yatırdılar herkes biliyormuş bana da zaten sakinleştirici falan yapmışlar benim hala umudum vardı ama o gecenin sabahı düştü bebeğim gözümle gördüm ve o an dünya başıma yıkıldı o an herşey bitti dedim çok umutluydum ama olmadı sağlıksızmış vücudum kabul etmemiş doğsa çok sıkıntı olacakmış Rabbim aldı onu yanına ve çok şükür 3 ay sonra bana tekrar bi evlat nasip etti inşallah onun acısını yaşamam ve inşallah gönlümden istiyorum bunu Allah sana tekrar sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin Allah kimseye yaşatmasın 😔
Eylulmom okurken şuan 7 ay önce yaşadığım şerit gibi gözümden geçti...sürekli kanama yaşıyordum iğne ilaçlar 1 gün evde 3 gün hastenede yatıyordum memleketten 12 saat uzaklıkta eşimle yalnızdık elin memleketinde.en son gittim kontörle dr kanama kesilmiş kese etrafında dedi rahatladım.ertesi sabah bir kanama nasıl hastaneye zor gittim düşük oluyor dedi eşimi aradım operasyona gitmişti gel düşük oluyor dedim uyandığım da nasıl ağlıyordu kürtaj olmuşum bebek beni zehirliyormuş dr müdahale etmiş.şimdi ise rabbim yeniden kısmet etti üzülme kendini topla tekrardan olur inşallah.rabbim yardımcın olsun kardeşim duam seninle kendini psikolojik olarak şakın bırakma
Eylulmom geçmiş olaun canm Allah verir Allah alır oğlumda kanamam olmuştu gittiğim uzman düşüklerin %99 u sağlıksız bebektir demişti sen kendini bırakma hamile kalabildiğine şükret bundan snrası için dikkat et Allaha emanet ol