SevimnurBaaran kanamanizin şiddeti nedir bende 7 haftamdayım doktora muane olmadan önce hafif leke geldi doktora gittim bebekleri gördü kalp atisinida duydu bundan sonra süreçte kaşık ağrıların hafif lekelenmelerin olacak dedi bugün yine bi hafif lekelenmem olmuş tedirgin oluyorum . Bende şöyle oluyor bugün lekelenme olduysa örnek veriyim 10 gün sonra birdaha hafif oluyor
Bebeğim artık yok 😢
Eylulmom canim anliyorum seni bende martta bebegimi kaybettim.simdi yibe hamileyim Allah tekrar versin saglikla insallah
Eylulmom ben dusukten sonra adet gormeden tekrar kaldim
Eylulmom o kadar iyi anlıyorum ki seni okurken bile o acıyı içimde yaşadım ilk gebeliğimde bende düşük yaptım 7 haftalıktı kanamamın olduğu akşam eşime heyecanla yarın acaba kalp atışını duyar mıyız diye soruyordum randevum vardı ve onun minik kalbini duyacaktım birden tuvalete gidince kan gördüm ama öyle kahverengi veya pembe değildi baya kırmızıydı ki zaten gebeliğimin başından beri her gün çok fazla sancım vardı ve doktorum bunu umursamadı. Hemen hastaneye gittik doktor iğne yaptı ilaç verdi eve gönderdi eve gelince tekrar kanamam başladı ve bu sefer hiç durmadı. Hastaneye yatırdılar herkes biliyormuş bana da zaten sakinleştirici falan yapmışlar benim hala umudum vardı ama o gecenin sabahı düştü bebeğim gözümle gördüm ve o an dünya başıma yıkıldı o an herşey bitti dedim çok umutluydum ama olmadı sağlıksızmış vücudum kabul etmemiş doğsa çok sıkıntı olacakmış Rabbim aldı onu yanına ve çok şükür 3 ay sonra bana tekrar bi evlat nasip etti inşallah onun acısını yaşamam ve inşallah gönlümden istiyorum bunu Allah sana tekrar sağlıklı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin Allah kimseye yaşatmasın 😔
Eylulmom okurken şuan 7 ay önce yaşadığım şerit gibi gözümden geçti...sürekli kanama yaşıyordum iğne ilaçlar 1 gün evde 3 gün hastenede yatıyordum memleketten 12 saat uzaklıkta eşimle yalnızdık elin memleketinde.en son gittim kontörle dr kanama kesilmiş kese etrafında dedi rahatladım.ertesi sabah bir kanama nasıl hastaneye zor gittim düşük oluyor dedi eşimi aradım operasyona gitmişti gel düşük oluyor dedim uyandığım da nasıl ağlıyordu kürtaj olmuşum bebek beni zehirliyormuş dr müdahale etmiş.şimdi ise rabbim yeniden kısmet etti üzülme kendini topla tekrardan olur inşallah.rabbim yardımcın olsun kardeşim duam seninle kendini psikolojik olarak şakın bırakma
Eylulmom geçmiş olaun canm Allah verir Allah alır oğlumda kanamam olmuştu gittiğim uzman düşüklerin %99 u sağlıksız bebektir demişti sen kendini bırakma hamile kalabildiğine şükret bundan snrası için dikkat et Allaha emanet ol
Eylulmom aynı şeyi bende yaşadım .gerçekten okadar iyi anlıyorum ki size .yaşamayan bi insan kesinlikle anlayamaz bu acıyı .bnimde 7 hafta 6 günlük tu kalp atışlarını duymustuk. Tekrar kontrole gttgimizde kalp atışları yok dndi .bnde cokk kötü günler geçirdim çok zor topladım kndimi .rabbimin imtihanı buda isyan etme sakın Rabbim daha hayırlı saglikli uzun ömürlü evlat nasip etsin diye dua et .
Melikeeee03 kesinlikle çok doğru yazmışsnz dusukten sonra hemen olur derler .bnde düşük yaptım cokk kötü günler geçirmistim şimdi Rabbim tekrar nasip etti .dusukten sonra bi adet gördüm sonraki ay hamile kaldim
Eylulmom ben sağlıklı dıgurdum 2 gun emzırdım ciğerleri gelişmedi dedıler kaybettım şükret yapacak bıseyımız yok
Eylulmom canım benim de bebeğim 8 haftalık karnımda öldü 5 ay önce suan yeni hamileyim yine olur allah birdaha yaşatmasın
Zeysamim bende de aunı korku var 2 gun uasadı 3. Gun öldü hastaneden elı bos cıkmak cok cok zordu sezeryandım 2 yıl gecsın oyle hamıle kal dedı smdı 35 haftalık hamıleyım cok korkuyorum bırsey olacak dıye
Eylulmom cnm Allahım yardımcın olsun cok zor bir durum seni cok iyi anlıyorum benimde 3 düşügüm oldu gitmedgim yer hastne kalmadı ama bir sorun bulunamadı smdi 4 gebeligim cok şükür 29 haftamıza girdik rabbim ömür bitmemiş demekki benmde hep aklıma geliyo yasaslardı yaşlarına girmiş olcaklardı die ama snra diyorum Allahım dmekki bugune nasip etmiş bu bebegmi nasip etmiş oda bi sınavdı diyorum hayırlısyla inş en kısa zamanda seninde sevindirici haberni alırız kendni pskljık olrak dik tutmaya calıs cnm dua et bol bol 🙏🏻
Eylulmom aynılarını bende yaşadım canim 9 haftalıkti depresyona girin.resmen eşimle aram bozuldu kimseyle konuşmadım 2 hafta boyunca kendimi suçladım ama rabbim öyle büyük ki bi tane ald i 2 tane verdi böyle olduysa hayırlısı böyleymiş de üzme kendini
Eylulmom bende duydum erken düşen bebekler sağlıksız olduklarından düşermiş. Üzücü geçmiş olsun. Ama şunu iyi bil hasta bir bebek çok zordur. Rabbim sağlığıyla nasip etsin.
Ben 2 yaşında kaybetmiştim kızımı 2 yıl full hastanelerde yaşadık. Ev yüzü göremedik.
Sayısını sayamayacağın kadar damar yolları,
Bağırsak amelyatı 3 ay dışardaydı bağırsağı. Sonra karaciğer nakli 10 buçuk saat beklemenin nedemek olduğunu bilemezsiniz. Tam herşey düzeldi derken amelyattan 8 ay sonra kaybetmek. Düşünün 2 yıl çekmediğiniz acı kalmıyo ve savaşınız buhar olup uçuyor.
Ama şunu söyliyim kaybettiğim kızım 29.04 doğumluydu. Aradan 6 yıl geçtikten sonra 30.04 doğumlu allah nasip ederse sağlıklı bi kızım var şimdi 5 yaşında. Tabi üzücü ama rabbim verdi rabbim aldı. Ama bana sorarsan ben hala beter durumdayım ve şuan 8 haftalıkta hamileyim.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Allah sağlıklarıyla nasipetsin inşallah
Bsee benim ilk kahverengi bir akıntım olmuştu doktora gittim alttan muayene ettikten sonra adet şeklinde kanamam oldu yoğun bir şekilde zaten doktor direk kese görünmüyor düşük yapıyorsun dedi