Çook çok pozitif Normal Doğumum 🧿🐣
Pnrdicle21 aminnnn inşallah 🥰
Cennetulmeva aminnn canım inşallah 🥰
yaseminyasemin aminn canımmm inşallah 🥰
26_26_26ggg valla canım ben yararı olacağına inanarak kullandım annem koydu Meryem suresini felak nas ayetel kursi falan okudu zaten 4 cm açıklıkla yatmıştım gerisi de çok hızlı geldi, çokta dua okudum o süre de kendim hepsinin yararı olduğuna gönülden inanıyorum
bebegamin1 evettt içimde hurma ağacı cıkacaktı 🥰 ama böyle düzenli günde 7 tane falan şeklinde yemedim, aklıma geldikçe 3-4 o şekilde yedim
Bademlii cidden benım korktugum seyde tuvalet konusu. Oluomu ole seyler. Kesınattıktan sonramı cok sancı oluo 🤢🤢🤢🥶
Gngr_33 çok sağolun inşallah 🥰 dediğim gibi yatarak geçirmedim hep hareket etmeye çalıştım yürüyüş yaptım son ana kadar. Hamileliğim de kolay geçtiği için ağırlaşmadım açıkçası günde en az 5-6 bin adım atıyordum. Pilates topunda zıpladım hareketler yaptım sekiz çizmek gibi falan son haftalarda hep. Hurma yemeye çalıştım. Doğum yapmadan bi gün önce sokakta martıya bindim düşünün 🥰
Kaderaslan hayır zaten lavman yapıldı öncesinde içinizi boşaltıyor komple. Bebeğin kafasına dokundukça tuvaletinizi yapıyormuşsunuz gibi bişry oluyor halbuki bebek geliyor o sırada. Kesi doğum anından bi kaç dakka öncesi sonrasında sancı olacak bişey değil bebeğin kafasının kolay çıkmasına yardımcı olmak için.