Bademlii

Bademlii maşallah ne güzel dlgum hikayesi bende 39+3 deyim hiç belirti yok öncelikle böyle pozitif hikayenizi paylaştığınız için teşekkür ederim çok iyi geldi ve Rabbim Analı babalı çok sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin yavrunuza gözünüz aydın darısı başıma ve bekleyenlerin başına

Bademlii inşallah darısı başımıza 😊🥰 ben de pozitif düşünmeye devam ediyorum👍🥰

Nurbilge0307 valla benim de hiç bişeyim yoktu Ama bebişler geleceği zamanı iyi biliyor bi an da oldu 🥰 sağlıkla alın kucağınıza

bebegamin1 36-37. Haftada başladım ama dediğim gibi öyle çok düzenli günde 7-8 falan olmadı hiç aklıma geldikçe üç dört tane yedim

9 gün sonra

Bademlii şuan hamile değilim ama normal olması için çok uğraştım hurmalar yürüyüşler vs çok istedim inanın belki sizin kdr yada sizden fazla sancı çektim ama yok bebeğimde inmedi normale o kdr uygunduki bebeğim beşinci aydan beri baş aşağı pozisyonundaydı çok ümitliydim ama tansiyon bağladı elimi kolumu zamanından önce uğraştırdı olması için napalım hayırlısı buymuş sağlıklı olduya bunada şükür ikinciyi isyorum ama malesef maddiyat çok zor olur hastanede çalışıyorum bide virüs falan risk inş durumum düzelsin işten çıkıp yapıcam ikinciyi

• [silindi]

Bademlii hayalimdeki dogum asagi yukari 🥰 Allah anali babali buyutsun, saglikla mutlulukla hep birlikte insallah 🙌🏻

Bademlii sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah böyle güzel bi doğumun darısı tüm hamilelere ☺️Ben de Meryem ana otunu soracaktım bu aktardan falan mı alınıyor nasıl bişey ben ilk defa bu forumda duydum