sinber bugün gelmedi isterseniz A101 in sitesine de bakın ben baktım kataloga bu hafta gelen şeyler Farklı siz karıştırıyorsunuz haftaya perşembe 15 ekimde geliyor bebek ürünleri

minnie123 ben genel olarak bebek ürünleri demedim canım arkadaş küvet maşraba vs demiş dün bi model geldi haftaya gelecek olanlardan daha güzel ve bi çok 101 de var şuan havlular da geldi diğerleri yok haftaya gelecek

Evrimo çantayı ben de beğenmedim iade edilebiliyor mu

Tlyaltnts ben var ya asil ona bakmaya gittim bakmadan geldim 😂😂😂 digerlerine bakmaktan onu unutmusum. Bize yakin tekrar gidicem bakalim kaldiysa 😅

ruyam51 hastane çıkışı gri vardı hiç güzel değildi ☹️ Benim prensesime Süperman giydiremem 😝 bir de reflü yatağını alamadım

Sera34 şoka gelen kötüydü benim var battaniye falan da yedek alsammı diye düşünüyordum 🤔

Cramel 😆😅🤣 burda kimse lohusa almadi biliyormsnz butun lohusalar raflarda bnde almadm nefret ediyorm o kumastan cunku ( bizdede geneli adamdi eslerini tlfonda arayp bak karicim bak bunu kaptm flan birinin esi yatakta yeni uyanms uykulu gozlerle konusuyordu , bnde esime bak bu adami ornek al diyordum 😆😆)

ruyam51 Ben gidemeseler canım annem pijama takımından yelege çoraba kadar almis kaynanamın binasının altı bin bi çöp göremedik kendisinden😂😂

Muslin örtü ,çorap lohusa gecelik aldım

Byzaoz valla sanmıyorum kalcağını teyzenin biri almış eşimin elinden sen napacan onu demiş 😂

ruyam51 benim kayınvalidem hastane cıkısı ve bana gecelik falan almıs ben cıkıp bakamamıştım onlara gidince görücem🙂

Anne bebek çantası, yastık, hastane çıkışı, iki paket çıtçıtlı zıbın, askı, ikili alt pantolon aldım 😃 herkes aldıklarını güle güle sağlıkla kullansın inşallah 🥰

• Msre bunu yanıtladı.
              • 1235 bunu beğendi.

ruyam51 LED toplardan aldım. Diğerlerini almıştım zaten önceden 🥰