KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
Anne bebek çantası, yastık, hastane çıkışı, iki paket çıtçıtlı zıbın, askı, ikili alt pantolon aldım 😃 herkes aldıklarını güle güle sağlıkla kullansın inşallah 🥰
ruyam51 20li gece lambası Müslin bebek askısı😊
hulya1406 benim için zerre önemi yok zaten mavi yeşil fark etmez hep karışık alıyorum
ruyam51 anne yani banttaneyi 0_3 ay 2 tane zibin yarım kolluçinde 2ser tane varmış 4 tane oldu yani bide 3_6 ay zibin yarım kollu 4 adet ağız mendili bitane oyuncak kopişli çok tatlı kundak havlu aldm
ruyam51 bitane kadına sinir oldum ya lisanslı hastane çıkışı vardı siyah çok beğendim arkadaşm bak lisanslı çok iyi dedi hemen kadın aldı gözüm kadının üstünde bi bırakıyor bi alıyor oda bana bakıyor supermen li vardı aa çok güzel bu daha güzelmiş dedim ki bunu alsın die mal almadi🤣🤣 Ya istemiyor nie alıyor sonra öyle kaldı kadını kaybettim galiba aldi🤣🤣
ruyam51 banyo havlusu ve ağız mendili alabildim sadece ya herseyi silip süpürmüşler 😄
Ghkj neden zor bulurmuşsun napıyomuş ki 😀 allah razı olsun ilk torunu olacak hayırlıısyla maddi manevi herşeyi yapıyor çalıştığı halde ve kayınpederim vefat etmiş benim kocam yok siz bana yapmak zorundasnz diyebilir bunun arkasına sığınabilir ama hakkını ödeyemem hamileliğim başında 1 ay evinde kaldm ben yattm o pişirdi ben yedim mutfaga giremiyorm diye 🌸🤲🏼
Ben almadım ama kaynanam almış bisiler ben sasirdim zaten 20 kere aramış görümcemin kızı haber vermek için 😁bak bu sefr.gozume girdiler
Destina16 bizde aynı şekilde eşim en son kadinlarin arasında kurmalı küvet için oyuncak bakıyordu kadınlarla bu güzelmiş falan diyordu 😀 800 TL gitti ama sanırım bimdeki herşeyden aldım kizlar bı de nevresimin kalitesi güzel içine baktınız mı bilmem de gayet güzel