ruyam51 benim kayınvalidem hastane cıkısı ve bana gecelik falan almıs ben cıkıp bakamamıştım onlara gidince görücem🙂

Anne bebek çantası, yastık, hastane çıkışı, iki paket çıtçıtlı zıbın, askı, ikili alt pantolon aldım 😃 herkes aldıklarını güle güle sağlıkla kullansın inşallah 🥰

• Msre bunu yanıtladı.
  • 1235 bunu beğendi.

ruyam51 LED toplardan aldım. Diğerlerini almıştım zaten önceden 🥰

ruyam51 anne yani banttaneyi 0_3 ay 2 tane zibin yarım kolluçinde 2ser tane varmış 4 tane oldu yani bide 3_6 ay zibin yarım kollu 4 adet ağız mendili bitane oyuncak kopişli çok tatlı kundak havlu aldm

Tkmkleyla

ruyam51 bitane kadına sinir oldum ya lisanslı hastane çıkışı vardı siyah çok beğendim arkadaşm bak lisanslı çok iyi dedi hemen kadın aldı gözüm kadının üstünde bi bırakıyor bi alıyor oda bana bakıyor supermen li vardı aa çok güzel bu daha güzelmiş dedim ki bunu alsın die mal almadi🤣🤣 Ya istemiyor nie alıyor sonra öyle kaldı kadını kaybettim galiba aldi🤣🤣

MiniKaya ne kaynanaymiş be bnimki ilk defa babaanne olck getirdigim bebek esyalarini elestirmekten baska bisey yapmadi ustune diyor bnim gibi kaynanayi zor bulrsn

bltern1 bizde zibinlar posetinden cikarilms daginik , biberonlar kirilmis , kutular yerlerde , insan gibi alsar aslinda , onlarn arasinda yurumekten utandm herseyi kirip dokup atiyorlar

ruyam51 banyo havlusu ve ağız mendili alabildim sadece ya herseyi silip süpürmüşler 😄

Ghkj neden zor bulurmuşsun napıyomuş ki 😀 allah razı olsun ilk torunu olacak hayırlıısyla maddi manevi herşeyi yapıyor çalıştığı halde ve kayınpederim vefat etmiş benim kocam yok siz bana yapmak zorundasnz diyebilir bunun arkasına sığınabilir ama hakkını ödeyemem hamileliğim başında 1 ay evinde kaldm ben yattm o pişirdi ben yedim mutfaga giremiyorm diye 🌸🤲🏼

• Ghkj bunu yanıtladı.
        • Ghkj bunu beğendi.

ruyam51 Bimden biberon alan varmı ben aldım 0/6 ay mış yenidoğan bunun üst ayı varmıydı hiç bakmadım tekrar da gitmeye halim kalmadı alan varmı acaba ???

Ben almadım ama kaynanam almış bisiler ben sasirdim zaten 20 kere aramış görümcemin kızı haber vermek için 😁bak bu sefr.gozume girdiler

Destina16 bizde aynı şekilde eşim en son kadinlarin arasında kurmalı küvet için oyuncak bakıyordu kadınlarla bu güzelmiş falan diyordu 😀 800 TL gitti ama sanırım bimdeki herşeyden aldım kizlar bı de nevresimin kalitesi güzel içine baktınız mı bilmem de gayet güzel