Leylim kalp atıslarını duyuyorum zaten canım goruyorumda amaa erken diye dusunuyorum bakalım 🤗😊

• Kck bunu yanıtladı.

ruyam51 Babynest bana ebat olarak küçük geldi. Boy olarak özellikle. Uzun süre yatamaz bebek onda. Ama dolgusu gayet iyiydi.

Evrimo Bende ana kucağına baktım beğenmedim almadım bide a101dekine bakıcam

ruyam51
    ana kucagı mama sandalyesi reflü yatagı yorgan yastık kundak havlu battaniye 2 paket ağız mendili 2 müslin bezi 2 paket badi tüm istediklerimi aldım🥰🥰

minnie123 hayır canım dün geldi A101 8 ekim yazarsan çıkar ama uygulamadaki insertte görünmüyor Google yaz bak o yüzden çoğu kişi bilmiyor

mucizemucize17 kuzum hemşireyim nöbetteym . Sorumlu hemşireden izin alıp gittim yarım saat içinde eşyalarıda arabanın arkasına bıraktım yarın sabah nöbet çıkışı eve gidince ataym hepsinin fotoğrafını 🥰❤️ Yalnız şu ilk 100 sözcük diye bişeyler varmış ondan almadım çok üzüldüm ya 😢 yarın nöbet çıkılı gidicem inşallah kalmış olur.

ruyam51 sadece 2 kutu biberon ve 2 paket emzik alabildim ben gidene kadar talan edilmiş bişey kalmamış 😂

senakhrmn al bence çok güzeller bende hayvanları ve meyveleri aldım kaliteside güzelmiş