sinber minnie123 hayır canım dün geldi A101 8 ekim yazarsan çıkar ama uygulamadaki insertte görünmüyor Google yaz bak o yüzden çoğu kişi bilmiyor
0Melek00 minnie123 Evrimo kolu bana göre de dar. Bende mi hastane çıkışını iade etsem acaba ? Bide ilk çocuğum olduğu için çocuğu sıkar mı sıkmaz mı bilemiyorum da
Semrafiratgokbudak Leylim kalp atıslarını duyuyorum zaten canım goruyorumda amaa erken diye dusunuyorum bakalım 🤗😊
Kck Semrafiratgokbudak Erken canım. Öncee güzel bi yerleşsin inşallah. 20- 30 arası alışveriş için ideal. alırsın. Ben ilk alışverişi 23 ten sonra yaptım onda da kendime pijama alarak başladım ☺️
eayd1n ruyam51 Babynest bana ebat olarak küçük geldi. Boy olarak özellikle. Uzun süre yatamaz bebek onda. Ama dolgusu gayet iyiydi.
Evrimo mucizemhu bana da cok dar geldi. Ayrıca çanta ve ana kucağı aldım iade edicem. Çok ama çok kötüler
Merinosunannesii ruyam51 ana kucagı mama sandalyesi reflü yatagı yorgan yastık kundak havlu battaniye 2 paket ağız mendili 2 müslin bezi 2 paket badi tüm istediklerimi aldım🥰🥰
minnie123 sinber bugün gelmedi isterseniz A101 in sitesine de bakın ben baktım kataloga bu hafta gelen şeyler Farklı siz karıştırıyorsunuz haftaya perşembe 15 ekimde geliyor bebek ürünleri
senakhrmn mucizemucize17 kuzum hemşireyim nöbetteym . Sorumlu hemşireden izin alıp gittim yarım saat içinde eşyalarıda arabanın arkasına bıraktım yarın sabah nöbet çıkışı eve gidince ataym hepsinin fotoğrafını 🥰❤️ Yalnız şu ilk 100 sözcük diye bişeyler varmış ondan almadım çok üzüldüm ya 😢 yarın nöbet çıkılı gidicem inşallah kalmış olur.
Minik-kek17 ruyam51 ben bi Bim çalışanı olarak bütün hamile anneleri sabahım köründe kuyrukta gördüm 😂😂
Serena senakhrmn benim oglum iki aylik ana kucagini o dogmadan once bimengeldigi zaman almistim simdi gunduzleri full onun icinde oglum cok seviyor uyanikken oyuncaklarina felan bakiyor severek kullaniyoruz biz size de hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah 🙏🏻
bltern1 ruyam51 sadece 2 kutu biberon ve 2 paket emzik alabildim ben gidene kadar talan edilmiş bişey kalmamış 😂
Ghkj bltern1 bizde zibinlar posetinden cikarilms daginik , biberonlar kirilmis , kutular yerlerde , insan gibi alsar aslinda , onlarn arasinda yurumekten utandm herseyi kirip dokup atiyorlar
Tlyaltnts Byzaoz beğendim gayet güzel beklemiyordum açıkcası bu kadar diğer markalardan bi farkı yok yani