Pink14 olsun yine gelir zaten haftaya 101 e de gelecek ordan alırsın olmadı
KIZLAR BİMDEN NE ALDINIZ 😂😂
TugBaris en kısa program neyse onda yıka 30 derecede yıka. Been cok cahil olduğum için ilk kıyafetlerini yüksek dereceye atmıştım Allahtan çok cekmemişler digerlerini hep 15 dakikaya attım😊😂
ruyam51 zıbın takimi hastane çıkışı battaniye nevresim takımı çorap patik emzik oyuncak ikili bebek pantolon muslin bez önlük bebek bezi lohusa takımı
Evrimo ana kucagını bende iade ettim kurduk kötüydü
İlk 100 sözcük alan varmıydı ben afişte göremedim ne kadar dı fiyati
ruyam51 ben gidemedim valla eşim gitti anne yanını bitirmişler hemen baya kuyruk varmış dışarda 😃 hava nemlendiricisi, led top ışıkları, ana kucağı ve yelek aldırdım ben baya güzel hepsi 😇
ruyam51 ben reflü yatağı anakucagi yürüme arkadaşım müslin pratik koordinasyon oyunu aldım. Saat 8.52 gibi kapisindaydim bir baktım 8-9 kişi kapıda bekliyorum içimden dedim gitti bizim reflü yatağı diye😅 beklerken içimden geçiriyorum koşarım söyle yaparım böyle yaparım diye gülüyorum kendime sonra kapı açıldı herkes içeri girdi ben kimseye bakmadan hedefe odaklandım alacaklarımı aldım arabaya koydum kafamı bi kaldırdım neredeyse benden önce giren herkes plastik kap kacak kutusunu karıştıyor🤣 dedim ebru boşuna stres yapmışsın 🤭
Mahbuss bende nevresim takımı aldım battaniye 5lı hastane cıkıssı musılın ortusu aldım🐰
Kızlar nevresim takımları nasıldı 2 bime gittim ikisinde de yoktu alan resim atabilir mi
Bebek müslin bornoz, lohusa gecelik, 2li bebek body, lohusa sabahlık, wellsoft patik, wee baby emzik ve biberon, 3 lü çorap, bebek kundak havlusu aldım. Reflü yatağı ve anne yanı yatağı bulamadığım için alamadım daha sonra İnş
Bunları aldım bende 👼
https://imgyukle.com/i/5WkB21
https://imgyukle.com/i/5WkqtQ
Semrafiratgokbudak ya bende battaniye ve hastane çıkışı alıcaktım ama battaniye %100 polyesterdi,hastane çıkışıda %40 polyester vardı %60 pamuktu. Her şeyi pamuklu olsun istiyorum o yüzden onları almadım 😢
senakhrmn ama cok guzeleer yaa, 😊😊
ruyam51 ikili zıbın ve üçlü ağız mendillerinden aldım
ikizminikler cümlemiz inşallah sağlıklı güzel günlerde kullanalım 😘
Semrafiratgokbudak aynen canım çok güzel duruyordu battaniye renkleride çok hoşta pamuk olsa kesin alırdım 😢