ruyam51 0-3 3-6 aylık çıtçıtlı müslin örtü ağız mendili 😂9u 5 geçe gittim ama talan etmişlerdi. Kadının biri kocasının sepete topladıklarına bakıp harikasın süpersin diyordu.😂başka bir kadında lohusa gecelik sabahlıkların tüm bedenini almıştı. Bizede sadece seyretmek düştü😂😂

ruyam51 1 müslin, 1 müslin panço, 1 örme 1 welsoft patik, 2 sıfır kol 2 yarım kol zıbın, 12 adet askı aldım. Zaten benim alışveriş bitmişti herşeyim hazır da askılar çok hoşuma gitti patik almamıştım hiç babynestte çok hoşuma gitti ama Reflü yatağı almıştım o yüzden almadım kullanmam diye ama şu an pişmanım 🤣

Sera34 nevresim takımı şoktaki daha kaliteliydi iyiki ondan almışım. Hiç sıra da beklemedim hatta ertesi gün gittim. Küveti reflü yatağını falan da ordan almıştım ☺️

ruyam51 2 li alt, , mandal, aski, çorap, 2 tane muslin ,demirli kuruyma askısı,

Biberon emzik aldım canta da alacaktım ama begenmedi haftaya A101 den alıcam kalırsa tabi baby nestler cok güzeldi cogu sey kalmamıs yo kapıs kapıs gitmişti

emrahedaeslemfamily ayy pembe hastane çıkışı bizim burda 2 tane mavi kalmış hiç yoktu hemen bitmis🙁🤷‍♀️

ruyam51
      Atlet
      Çorap
      Kilotlu çorap
      Hastane çıkışı
      Emzik
      Biboron
      Battaniye
      Pijama
      Yelek
      Patik
      😂😂

Elfynsmr ben bi şuan gelecek anne yâni kucağı eşime telefon açtım o getrck