• Gebelik
  • Gebelikle ilgili komik seyler anlatiniz 😂🤰🏻

İlk bebeğime önce 12 haftalıkken erkek dediler ardından 16. Haftada başka bir doktor kız deyince eşim sert bir tepki ile bize erkek dendi dedi doktora doktorda sakin olun beyefendi dışarda doncegine içerde dönmüş dedi 🤭 eşim şimdi iyki kız olmuş diyor 💖 o anı hatırlatıp gülüyorum 🥳

Ayy ne güzel eşlerinizle aranızdaki diyaloglar benim eşimde cam kapı silerken yeter artık ver cocuguda ben doğurayım ayol diye beni darlıyor😂

Kontrole gittiğimiz de bebeğimiz uyuyordu Doktorumuz öksür de hareket etsin dedi eşim full dikkat bakıyor ekrana kitlenmiş 😂 ben öksürünce bebekten hareket edince Doktorun yanında öksürme bidaha çocuğu sıçrattın dedi şimdi kendi de gülüyor nasil dedim acaba korktum bir anda diyo😂😂

Zeynepak bebegin cinsiyetine kız dediler esim dönüp doktora ‘erkek adamin erkek damadi olur zaten hocam dedi ’ doktor bi an kala kaldi sonra gülmeye basladik 😂😂

Ben her ay psikolojikmen hamilemiyim acaba bu ay diyordum … bunu sadece eşime deil kız kardeşimede söylemeye başladım …Bu ay hamilemiyim acaba 😀 bi ay gerçekten hamile çıktım test yaptım pozitif ..Eşimede kız kardeşimede size bişey söylicem dedim bana cvp hakkı vermeden ikiside gülerek bu aydamı hamilesin demişlerdi bende evet deyince ilk algılayamamışlardı ciddiye alamamışlardı test kanıttı çok şükür😀😀 bizim için komikti bu olay 🙈🙈

Benim eşimin saymakla bitmez oooo hangisini anlatsam acaba 😂 ceviz kirarim sen kırma kırarken suratını sıkıyorsun kızımda sıkıyor orda yüzünü derdi karnıma krem sürüyorum sabah akşam yavaş yavaş sur kızımı sıkıştırma korkutma nazik nazik dedi kala kaldım. Hamile olduğumu ogrendigi günden itibaren ilişkiye yanaşmıyor bizim ki kızından utaniyormus hem ters bir şey olur diye 😂 yatağın en ucunda uyur kızım rahat etsin diye bana da tempihler rahat yat kızım sıkışmasın sakın der. Karnıma yapışır bağıra bağıra kiziiiimmmmmm baban seni cookkkkk seviyor diye bağırır sanki bağırınca anlıyor derim bende.olsun kızım anlar der 😂 elini karnıma koydururum tekme atarken ayyy aAllahh Alllaaah der korkar ne büyük bir yaratılış ne büyük bir.mucize fazla bastirmayalim.kiziyor işte tekmeliyor der gece uyanırım hemenngelir niye uyumuyosun kızımda uyandı ama simdi yazık değil.mi der 😂 neleeerr
        nelerrrrr oooo hergun yeni seyker yaşıyoruz ama.guzel şeyler tabi bunlar hep 🤗😘😘😘❣️❣️❣️❣️♥️🐞💞

Zeynepak benim eşim de maç izlerken göbeğimin yanına oturup telefonu göbeğime çeviriyor ne yapıyorsun dediğimde oğlumla maç izliyoruz diyo 😂😂 Galatasaray tutkunudur eşim😀

Destina16 Ayyy okurken bir an eşimi gördüm karşımda 😂 benimki de iliskiye yaklaşmiyor utaniyormus hemde korkuyomus ayni 😄😄 bazen gece tuvalete kalktigimda sessizce geliyordu korkuyordum oda benden korkuyormustu bisi oldu diye ya iyiki varlar 😂😂

Zeynepak 37 haftamdayim dün eşimin yanına uzandim karin karina sarılır gibi yattık oda yorgunmuş gözü daldı hemen. O sırada benim kız sağlam bir tekme attı ve baya baya hareketlendi döndü toplandı filan. Eşim bi sıçradı noluyo filan diye. Sakin ol dedim😅 sen nasıl dayanıyorsun o benim içimde olsa bayılırım diyo😅

Zeynepak bebeğimiz kiraz büyüklüğündeymiş bak dedim bütün gün bir dalda iki kiraz şarkısını söylüyor 😂 biri al biri beyaz kısmında da önce beni sonra karnımı gösteriyor 😂😂