Zeynep-yklmz bende geçen hafta öğrendim şuanda 6 haftalık ve yavaş yavaş belirtilerini başlattı içimde bi burukluk ve uyku hali var ve sürekli acıkıyorum 😄😄
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Senaaa1 normalde troit hastalığınız yok değil mi herhangi bi ilaç kullanmıyorsunuz
Merhaba, hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu, bulantılar için çok erken değil mi? Sanki sürekli midem bulanıyor.
aycaycayca_89 benim doktorum 10. Haftaya kadar dinletmedi 10+5 te dinledim. O kadar yüksek bir sesi minicik bebege göndermek istemiyorum dedi ultrasonda kalbinin yanıp yanıp sonusunu goruyorsunuz zaten sizde sikmayın kendinizi her doktorun yöntemi bilgisi cok baska💕
@NaimeYilmaz isa46#10813016 allah yardım etsin 9. aya gelene kadar 🤢🤢 bezdim halada dogurmadim
Reglim 5 gün geciktiği için bu akşam test yaptım silikte olsa çizgiyi çıktı içimde kelebekler uçuyorrrr mutluyumm🥰
öncesinde kasıkda ağrı, gaz sorunu, mide bulantısı, idrarda bulanıklık gibi belirtilerim vardı kesin hamileyim bence 🙏🏻🙏🏻 yarın kan icin gidicem inş sorunsuz bi şekilde ilerler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize arkadaşlar
2bebek1huni bünyeye göre değişiyor ben daha önce 1. Ayda başladı bulantılar günde 5 kez kustugumu bilirim ama bazılarıda var ki hic bulantı sorunu nedir bilmiyorlar
Ben de bugun öğrendim 5haftalıkmışş 😊 kalp atışını ne zamn duyarız acabaa 🥰
Nisa46 ben çok tuhaf hissetmiştim hiç yaşamadığım duygular yaşadım. Bazen güzel bazen endişeli hissettim. Gebeliğim çok kolay geçmiyor düşük riskim olduğundan dolayı ama ona rağmen çok dikkat ederek bebeğimle 13. Haftaya girdik .sana tek tavsiyem gebeliğini ,bu kutsallığın, tadını çıkarman . :)
kedidirokedi maşallah inşallah tez zamanda kesesini görürüz ☺️