Nisa46 aslında kafaya takmamak lazım mesela ben evi süpürürken karnımı tutuyordum 🤣ama şuan 2. hamileliğim hiç korkmuyorum alıştım . Bebeğe bişey olacak diye korkuyor insan ve bu çok normal bence sonra agresifleşme ,sinirlilik, yorgunluk sürekli uyuma isteği ,mide bulantısı hatta normal birşey e bakarken bile miden bulanabiliyor ilk 3-4 ay bunlardan yaşıyorsun sonrası bebeğin hareketlerini hissettiğin zaman kötü günler unutuluyor sadece dikkat et ağırlık kaldırma çok yağlı, asitli baharatlı yiyecekleri az tüket, bunu unutma sen ne yersen bebeğin ondan faydalanıyor onun için bol bol vitamin ve su ,doğuma yakın hatta şimdiden de medine hurması yiyebilirsin çok çok faydalı bilimsel olarak tespit edilmiş şimdiden Allah onu size bağışlasın sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Hanife61 ne oluyorakinti mi ? Bana rengini ve tuvaletimi yaparken agri olup olmadigini sordular bende agei yoktu ve beyaz akintim avrdi
Marbling bnde gec dollenme diye dusunuyorm adetim 30 agustos ta basladi suan 9 gun adetm gecti ama bn cuma gunu test yaptim ailik cikti pzrtesi doktr a gittim degerim 263 cikti carsamba gttim 688 cikti simdi ultrasonda bakcaz inaallah hersey yolundadir.
hatice_42
4 5 doktora gittim eşimde ve bende birşey yoktu baya saglıklıydık. Ben sürekli kafama takıyordum olmuyor diye. Bana Bi büyük ablam sürekli öyle düşünürsen olmaz kafandan çıkar, çık o psikolojiden dedi. Düşünmemeye başladım ve hamile kaldım gerçekten psikoloji çok önemli hamile kalmakta inşallah en kısa zamanda sende hamile olursun ❤️🙏
Marbling haftalik ile ilgili bisi soylemedi bn ultrasona gore takip edicem
Ayten1994 amin inşallah 🙏 ☺️
Btl1601 akıntılarınız hangi renk acaba ben de 5 haftalığım ve sürekli nokta nokta kahverengi geliyo, ilaç kullanmıyorum şu an
Bayanlar merhaba, ben hamileliğimi 2 gün önce öğrendim doktor randevuyu en erken cumartesiye verdi. tahminimce 5 haftalık hamileyim. Ama bel ve karın ağrım oluyor sizce bu normal mi
plakayerli sarı kahve rengi bir kere biraz pembeye yakın bir iki damla gelmişti doktorunuza söyleyin her türlü lekeyi düşük riski olarak görürüz dedi bana doktor önlem amaçlı hap verdi ne kadar etki eder bilmiyorum ama gene de siz bilgilendirin doktorunuzu
Btl1601 progestan hapı çok yorgun bitkin hissettiriyormuş, çalışıyorum o yüzden içmek istemiyorum :/ bana kan gelirse progestan kullanırsın demişti
Zeynep-yklmz bende bugün test yaptım pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıp doktora gözükücem inşallah bişey çıkmaz 🙏🏼
sehrengiz_8 8+0 olduk bugün 🥰