Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Merhaba bende geçen cuma doktora gittim ultrasonla baktığında benzetti ama emin olmak için kan testi istedi beta 1518,83 çıktı 4+2 dedi o benzettigimiz kese olabilir yeni oluşmaya başlamış dedi salı günü çağırmıştı ama ben biraz daha geçsin büyüsün keseden emin olalım diye cumartesi gidicem. Sizce keseyi görür müyüz? Aradada hafif hafif kasik ağrılarım oluyor normal mi ?
SabriyeCan böyle giderse çok kilo alırım 😄 gecenin 12 sinde insanın canı makarna istermi 😄😄
SabriyeCan ben hala aşerme olayına geçmedim tahminen ne zaman başlar ☺️😂
kedidirokedi benimde son adet 6 Eylül ☺️ Pazartesi beta hcg 364 çıktı. Bir kez daha yaptırmadı doktor yükseliyor mu ne durumda bilmiyorum
Minik-anne-12 bende öyle düşünüyorum 😁😁
Hanife61 aşerme değil bence bizimkiler henüz iştah fazlalığı bence😁😁
kedidirokedi yoo ilaçta kullanmıyorum böyle bişeyide ilk defa duydm
Fbl rabbim kimseye evlat acısını göstermesin benimde 3. Bebeğim düştü 13+4 Te kalbi durdu 😔çok şükür ilk adetimden sonra Allah bi tane daha nasip etti şimdi 8+4 teyim bugün doktora gidicem yine inşallah herşey yolundadır
Nisa46 bende yeni öğrendim 4 haftalikmis bebeğim ama kaşık ağrılarım çok o yüzden korkuyorum
esrahalil43 progestan kullanıyorum progestan kullan bol su iç ve dinlen dedi
Senaaa1 büyük ihtimal ilaç kullanırsınız o değeri dengeler bir şekilde doktor merak etmeyin bende küçük yaştan beri troit olduğu için ilaç kullanıyodum ilacım dozunu arttırarak dengeledi endişelenmeyin sizde daha çok erken zaten bir şey olmaz bebeğe
Aslina aa aynıymış 😊inşallah sağlıkla kucağımıza alırız size ne zaman doktora gitmenizi söylediler
Senaaa1 endokrin bölümüne gittinizde bir boğaz ultrasonuda çektirin anti tpo değeri çok yüksek olunca haşimato hastalığı oluyor aslında çoğu kadında var fakat bilinmiyor ya da hamilelikte öğreniliyor bir doktorunuzla görüşün inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻☺️