• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Merhaba bende geçen cuma doktora gittim ultrasonla baktığında benzetti ama emin olmak için kan testi istedi beta 1518,83 çıktı 4+2 dedi o benzettigimiz kese olabilir yeni oluşmaya başlamış dedi salı günü çağırmıştı ama ben biraz daha geçsin büyüsün keseden emin olalım diye cumartesi gidicem. Sizce keseyi görür müyüz? Aradada hafif hafif kasik ağrılarım oluyor normal mi ?

meryemcem benimde silikti yeni olduğu için öyle cıkıyo şuan 6 aylıgm🤗

Smggvn beta değeriniz çok güzel inaşllah görürsünüz

Aslina benimde 5 eylüldü. Son beta 341 çıktı maşllah yükseliyor

Fbl rabbim kimseye evlat acısını göstermesin benimde 3. Bebeğim düştü 13+4 Te kalbi durdu 😔çok şükür ilk adetimden sonra Allah bi tane daha nasip etti şimdi 8+4 teyim bugün doktora gidicem yine inşallah herşey yolundadır

Senaaa1 büyük ihtimal ilaç kullanırsınız o değeri dengeler bir şekilde doktor merak etmeyin bende küçük yaştan beri troit olduğu için ilaç kullanıyodum ilacım dozunu arttırarak dengeledi endişelenmeyin sizde daha çok erken zaten bir şey olmaz bebeğe

Aslina aa aynıymış 😊inşallah sağlıkla kucağımıza alırız size ne zaman doktora gitmenizi söylediler

Senaaa1 endokrin bölümüne gittinizde bir boğaz ultrasonuda çektirin anti tpo değeri çok yüksek olunca haşimato hastalığı oluyor aslında çoğu kadında var fakat bilinmiyor ya da hamilelikte öğreniliyor bir doktorunuzla görüşün inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻☺️