• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Aysennnur canım ben de doktora gitmek istemiyordum 6 da giderim diyordum, ama çalıştığım yere hamile olduğumu belirtmek için gitmek zorunda kaldım 4+3 te, gittiğimde keşke betaya baktırmak için geldiğinizde muayeneye de gelseydiniz dedi , progesteron hormonuna baktı, o önemliymiş düşük riskinin olup olmadığı konusunda fikir veriyor

Mk3804

Mk3804 korkmayın bende daha 15 gün önce öğrendim hamile olduğumu. Ağrılarım vardı hem kasık hem de bel leke de geliyordu 3 ayrı doktora gittik doktor ağrıların normal olduğunu söyledi ve Kan gelmediği sürece korkmamam gerektiğini. İçinizi ferah tutun İNŞAALLAH.

leskuyenime çok teşekkür ederim canım bende eşimde ne yapacağımızı bilemeğdimiz için çok afalladık ya birler olursa korkusuyla hep yat diyor eşim bende hep öyle yapıyorum ama bir yandan hareketsizlik çok kötü diyorlar

Hanife61 beta değerim pazartesi günü 550 ydi kese görünmedi karından ultrasonda, 2 hafta sonra gel dedi doktor bakalım ☺️

Hanife61 bence de hareketsizlik çok kötü biraz rahat olmak lazım, doktor çocuğun bedensel sağlığı kadar beyinsel gelişimi de çok önemli bunu da en çok annenin stresi etkiliyor demişti , ağır işler dışında bunyenize uygun gundelik işlerinizi yapmaya devam etmek iyi olacaktır diye düşünüyorum

gulsahsumer01 evet mol ya da çoğul gebelikten şüphelenildi ancak tek kese gözüktü eğer varsa görülmedi ise de bilemiyorum. Ancak hcg artışım normal olduğu için ve keseyi de gördükleri için mol gebelik şüpheleri bitti.

Lalihhhh cok tesekur ederim canim insallah bebislerimize bisey olmaz bes yıldır bekledim bu günü Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Senaaa1 aynı hafta ve gündeyiz. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. Benimde zaman zaman kasılma batmalar oluyor🙈😍

Ayse_uyar ahh nee güzell 🧿 kasık ağrısı yine olurmuş 7.haftada :) hamile olduğumu öğrendiğimden beri o kadar çok araştırıyorum ki kafayı yiyecek durumayım artk☺️🥰

M

Nisa46 merhaba ben 8 haftalık hamileyim troit eksikliği çıktı acaba bu durumu yasayan war mı

Nisa46 yeni öğrenmedim ama geç öğrendim çocuk 2 aylık olmuş karnımda haberim yok 😂😂🤦🏻‍♀️

bukabu ben simdiye kadar hep iki haftada bi gittim dayanamadıgım için şimdi bakalım bekleyebilcek miyim

Edabuse merhaba dahil oluyorum ama benimde tiroit sınırdan biraz yukarda çıktı 2 ile 2.5 arası olması gerekirmiş hamilelerde beni doktor endokrin bölümüne yönlendirdi oraya gidicem sana da fikir olur belki