Aysennnur canım ben de doktora gitmek istemiyordum 6 da giderim diyordum, ama çalıştığım yere hamile olduğumu belirtmek için gitmek zorunda kaldım 4+3 te, gittiğimde keşke betaya baktırmak için geldiğinizde muayeneye de gelseydiniz dedi , progesteron hormonuna baktı, o önemliymiş düşük riskinin olup olmadığı konusunda fikir veriyor
Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
leskuyenime çok teşekkür ederim canım bende eşimde ne yapacağımızı bilemeğdimiz için çok afalladık ya birler olursa korkusuyla hep yat diyor eşim bende hep öyle yapıyorum ama bir yandan hareketsizlik çok kötü diyorlar
leskuyenime peki beta değeriniz nedir kesesini gördünüz mü
Hanife61 beta değerim pazartesi günü 550 ydi kese görünmedi karından ultrasonda, 2 hafta sonra gel dedi doktor bakalım ☺️
Hanife61 bence de hareketsizlik çok kötü biraz rahat olmak lazım, doktor çocuğun bedensel sağlığı kadar beyinsel gelişimi de çok önemli bunu da en çok annenin stresi etkiliyor demişti , ağır işler dışında bunyenize uygun gundelik işlerinizi yapmaya devam etmek iyi olacaktır diye düşünüyorum
sehrengiz_8 ooo çok iyi değer yüksek olunca ikiz falan diyorlar ama bilmiyorum 😅
gulsahsumer01 evet mol ya da çoğul gebelikten şüphelenildi ancak tek kese gözüktü eğer varsa görülmedi ise de bilemiyorum. Ancak hcg artışım normal olduğu için ve keseyi de gördükleri için mol gebelik şüpheleri bitti.
Nisa46 yeni öğrenmedim ama geç öğrendim çocuk 2 aylık olmuş karnımda haberim yok 😂😂🤦🏻♀️
sehrengiz_8 iyi iyi çok şükür 🙏🏻🤗