• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

seda3521 bende yürürken istemsizce karnımı tutarak yürüyorum hareket ediyorum o korku o hareket hep oluyor 😂 şimdi böyleysem ilerde ne olurum bilmiyorum 🥰🥰😂

Aslhn-06 zaten çoğunu içmiştim bir günlük ilacım kalmıştı bıraktım bugün folik aside başladım

Nisa46 korkma yaşa anın tadını çok hızlı geçiyor günler

Nisa46 mide bulantıları paranoyak haller halsizliklerle geçiyor Allahım tez zamanda kurtarsın hepimizi inşallah 🙏

Nisa46 bizde 19 haftalık olduk şimdiye kadar hiç inanamadim içimde Bir bebiş olduğuna takiiii hareketlerini hissedene kadar.Su anda her hareketi çok mutlu ediyor beni.Artik biliyorum hissediyorum içimde bir can var.🤗🤗🤗🤗

5 haftalık hamileyim öğreneli 1 hafta oldu 👼🤲❣️ rabbim saglkla sıhhatle sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Cati muayenesi korkusunu nasil yenebilirim cok geriliyorum oyuzden ultrasonla kontrolu teecih ediyorum

İlk bebeğim ilk gebeliğim herşey ilk yasiyorum çok farklı bir duygu elhamdülillah rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bende 4+0 hastalığım daha dün öğrendim çok farklı duygu rabbim herkeze nasip etsin beta hcg 40 çıktı ama ben reglime 2 gün kala yaptirmistim acaba 3 gün sonra artis olurmu fena halsizlik var baş ağrısı mide bulantısı dünden beri yatıyorum nerdeyse :)

Selamlar bende bu serüveni ilk defa yaşayacak bir anne adayıyım. 7+5 teyiz. öncelikle herkese hayırlı uğurlu olsun umarım hepimiz bu süreci güzellikle keyifle sağlıkla geçiririz. Kafamızdaki onlarca soruyu endişeyi belki el birliği ile keyifle gideririz. Hepimize bol şans.

Bizim hikayemiz şöyle başladı. mucizemden 4+4 te haberdar oldum. Ertesi gün hemen doktor tabi. :) İlk gidişimizde kesemizin boyutunu yerini vs gördük. Herşey yolunda denildi. ama görünmeyebilirmiş endişe etmeyin. Erken öğrenmek sonrasındaki bekleme için biraz zor oluyor. Sonra 5+7 de kalp atışlarını duymaya bir doktora gittik. O an inanılmazdı 3.7mm idi. Ve o sesler insan inanamıyor. 6+1 de Evet ertesi gün tahlil vermeye gittik ve kalp atışları ile yine büyülendik. Enteresan bir durum korku sevinç tüm duygular iç içe ve şuan kasıklarımda en ufak bir kıpırtıya hisse odaklanmış ondan işaret bekler bi haldeyim. Şimdi 4 hafta sonra gelin demeleri üzerine bir sonraki randevuyu bekliyoruz. Gittiğimizde 10+1 olacağız. Ama beklemenin ne kadar zor olduğunu anlatamam. İnşallah hepimizin süreci muhteşem geçer.

Ben ilk öğrendiğimde eşimle biraz limoniydik ve ona bağırarak ben hamileyim dedim inanamadı önce bebeğin kalp atışlarını falan görnce rhatladık.şu an 8 haftalık gebeyim ama daha bende anlayamıyorum ne olduğunu belki ilerleyen zamanlarda anlarım .9 yaşında kızım var unutmuşum hamilelik nedir nasıldır ?

Nisa46 canim bende tup bebek yaptrdim 4yilimda kaldim 8. gunde cikti 2. kani verdim bugun yukselmis insallah guzel ilerler doktor bana oscobar verdi gobekten igne ilaclarla devam ediyorm yani 4haftalik hamileymisim😍😍😍

Kuboskubos gerçekten betahcg yüksek çıkmış bu gibi durumlarda mol gebelikten şüpheleniyorlar bende de öyle olmuştu ama sizinki daha yüksek tabii haftasına göre değişir isterseniz iki gün arayla tekrar test yaptırın gebeliğiniz daha önce ise değeriniz normal