• Gebelik
  • Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍

Aysfatee ben de iki hafta önce keseyi gördüm çok şükür 🥰 bu hafta 7. Haftamız kalp atışını duyabiliriz belki 🥰🥰

Mk3804 bu ağrıların normal olduğunu söylüyorlar. Bebek tutunmaya devsm ettiği için ağrı olması çok normal. Tabi bazıları ağrı hissetmiyo ama kişiden kişiye değişebilir. Kanaman yoksa korkma ama dinlen sürekli kendini yorma

Hanımlar Kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz 🙄 veya kaçıncı haftada duyuluyormuş

Kader12- canim regl donemin geciktiyse erken gebelik testi al bak bakalım 🙃

Elffbls canim ben reglimden 11 gün gecikti. Erken gebelik testi aldim direk sonuç verdi. Pozitif

Hanife61 folbiol 5mg kullanıyorum ben daha yeniyim geçen hafta doktora gittim keseyi göremedi bu hafta içi tekrar çağırdı inşallah görürüz :) birde bu kullandığım folik asit iyi mi bir Bilgin var mı acaba

hamiyet__ folbilol ben hamile kalmadan önce çocuk düşündüğüm zaman doktor yazmıştı bana çok kulllnma fırsatım olmadı fakat kullanan çok kişi var eminim doktorunuz bilgili yazmıştır 🙂

Nisa46 benim de 3 haftalik. Aynı adet olucakmisim gibi kaşık sancım. Var sırt ağrım olmaya başladı. Belim ayaklarım bazen ağrıyor. Kalsiyumun yok sanırım.