Hamile olduğunu yeni öğrenenler😍
Nisa46 korkma cnm saglikla alrsb insalhh
Zeynep-yklmz bende geçen hafta öğrendim şuanda 6 haftalık ve yavaş yavaş belirtilerini başlattı içimde bi burukluk ve uyku hali var ve sürekli acıkıyorum 😄😄
Senaaa1 normalde troit hastalığınız yok değil mi herhangi bi ilaç kullanmıyorsunuz
Merhaba, hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu, bulantılar için çok erken değil mi? Sanki sürekli midem bulanıyor.
aycaycayca_89 benim doktorum 10. Haftaya kadar dinletmedi 10+5 te dinledim. O kadar yüksek bir sesi minicik bebege göndermek istemiyorum dedi ultrasonda kalbinin yanıp yanıp sonusunu goruyorsunuz zaten sizde sikmayın kendinizi her doktorun yöntemi bilgisi cok baska💕
@NaimeYilmaz isa46#10813016 allah yardım etsin 9. aya gelene kadar 🤢🤢 bezdim halada dogurmadim
Reglim 5 gün geciktiği için bu akşam test yaptım silikte olsa çizgiyi çıktı içimde kelebekler uçuyorrrr mutluyumm🥰
öncesinde kasıkda ağrı, gaz sorunu, mide bulantısı, idrarda bulanıklık gibi belirtilerim vardı kesin hamileyim bence 🙏🏻🙏🏻 yarın kan icin gidicem inş sorunsuz bi şekilde ilerler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize arkadaşlar
2bebek1huni bünyeye göre değişiyor ben daha önce 1. Ayda başladı bulantılar günde 5 kez kustugumu bilirim ama bazılarıda var ki hic bulantı sorunu nedir bilmiyorlar
Ben de bugun öğrendim 5haftalıkmışş 😊 kalp atışını ne zamn duyarız acabaa 🥰