4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Aloneanqel paranın hiç bir önemi yok olsun bebeğimiz sağlıklı bir şekilde gelsin yeter 😘
Oglakdorukcum evet kaldım ben
Ankara da önerebileceginiz bi yer var mı detaylı ultrason için
Aysegul89 teşkürler
Mihrimah41 ben de öner bey e gitmeyi düşünüyorum artık biraz bilgi cerir misiniz nasıl bi doktor memnun musunuz ?
Sukusum ben bir tek ayrıntılı için gittim öner beye ama zaten her giden çok memnun kalıyodu. Kendsi doçent olduğu için ilk gittiğinde sana uzun uzun bilgi veriyor önce sonra ultrasonda bakmaya başlıyo. Her şeyi anlattı gösterdi memnun kaldım yani aklındaki her şeyi cevaplıyo tavsiye ederim canım
aser_cgnfrkn orada çalışıyorum bir durum olursa elimden geleni yaparm.sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
Akasyasc ikili Tarama Öyle uzun sürmedi. 15dk kadar sürüyor. Sonra ultrason sonuçlarıni alıp doktorumuzun yanina gitti. Bi form doldurup kan tahlili için geri gönderdi. Ultrasonda cikan sonuca bakıp herseyin yolunda olduğunu ama bu taramalarin %100 doğru sonuç vermediğini de belirtti. Yaşım 34 olduğu icin AFP testi yaptirmami önerdi. 16 ekimde tekrar gittiğimde AFP testini de yaptiricam. Kafam rahat olsun istiyorum
İzmir’de Alsancak mr gttim normalde yarım saat diyorlar ya belki on beş dk falan sürdü doktor incelemelerini yaptı ama kısa sürmesi ve renklidir çok görememek beni tatmin etmedi kimseye Alsancak mr. önermem açıkçası ..
selimayaz çok teşekkürler😊
Snm2020 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Neslihan Hanıma gidiyorum bende normal kontrollerime siz hangi uzmana gidyorsunuz
aser_cgnfrkn iyi bi doktor tercih etmişsiniz.. ben nilüfer hanıma gidiyorum
Denizli de yaptıran var mı
İzmir için Alsancak mr var ben çok memnun kaldım 200 tl fiyatı
Snm2020 teşekkür ederim😊🙏🏻Ben başlarda biraz soğuk bulmuştum değiştirmeyi düşünüyordum ancak artık çok alıştım😊