• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Snm2020 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Neslihan Hanıma gidiyorum bende normal kontrollerime siz hangi uzmana gidyorsunuz

chaos çok teşşekkür edrim içim rahatladı biraz

İzmir için Alsancak mr var ben çok memnun kaldım 200 tl fiyatı

Snm2020 teşekkür ederim😊🙏🏻Ben başlarda biraz soğuk bulmuştum değiştirmeyi düşünüyordum ancak artık çok alıştım😊

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

1cansu benim doktorum serkan aydogdu alle klinikte. Onlar direk perinatolog emre bey oldugu icin ona yönlendirdi. Ben baska bi yer arastirmadim

Ogi34 rica ederim hayırlı haberlerle dönün inşallah

Mihrimah41 teşekkür ederim siz kime gidiyorsunuz devamlı ? Başka bildiğiniz iyi bir doktor var mı kocaelide tavsiye edebileceğiniz.. Yeni taşındık buraya da o yüzden çok bilgim yok

Sukusum ben gene Özel Kocaeli hastanesinde Hilal bayrama gidiyorum bu onda 2. Doğumum olacak. Memnun kaldım kendisinden gene ona gidiyorum. Akademi hastanesinde yaşar beye gidiyodum ilk gebeliğimde. doğuma yakın Hilal Hanıma geçtim canm iksiini de seviyorum. Memnun kalırsın canım

Gd1992 merhaba nasıl memnun kaldınızmı bende randevu aldım önümüzdeki ay gidicem o yüzden soruyorum 🤗

Ttubiii bn memnun kaldm cnm yarım saat baktı heryerını ınceledi aklımda soru işareti bırakmadı yani

aser_cgnfrkn evet yapısı öyledir genel olarak sadece hastalarla değil🥰ama işinde iyiydir daha önceki hastanesinden de haberlerini aldım😇

Mom046 Tam olarak Ümraniye’nin neresinde? Bir de doktor bey perinatolog mu kadın doğumcu mu ?