Lovelyy
Herkes onuda çok tavsiye ediyor.. Ama bilemedim ben🤔..

Ersağ bnde kullandım bitkisel dye.ama bitkisel olduğuna inanmıyorum artık.içeriğinde bi tane anlaşılır bitki ismi yok.güya türk ürünü

Busra91
    Söylediklerinize bir yönden katılıyorum.. Bir yöndedende envai çeşit bitki var ismini bilmediğimiz olabilir belki diye düşünüyorum.. Belkide yazılan bitkileri incelemek gerek😬.. Ne ne değildir diye..

A’dan z’ye bakım ürünlerinin hepsini chiccodan aldım bebeğime deterjan yumusatıcı masaj yağı hepsi inş sağlıkla doğurunca kullanmak nasip olur 👶🏻

Lovelyy bende uni baby almaya karar verdim hatta hoşgeldin bebek setini alıcam çantalı

Hanif bencede mantıklı mustela gereksız pahalı ve alerjı yaptı yakınımın cocuguna tabı cıltten cılde degısır bu durum bende alıcaktım mustelanın urınlerını vazgectım

Lovelyy mustela da sebamed de çok pahalı ve çocuğa iyi gelecek mi bilmiyoruz. Komşum da unibaby al dedi çok da aşırı seçici olma dedi kardeşimde unibaby kullanmıştı memnundu😊

Ben Bioderma aldım canım şampuan vücut şampuanı bir arada, en hassas ciltteki bebekler için bile bunu önerdi doktor

Uni baby almayi dusunuyorum.

Pahali sampuanlara o kadar para verince ya alerji falan yaparsa diye dusunuyorum. O yuzden uni baby alacam. İnsallah bir sıkıntı çikmaz. Alerji falan da yaparsa baska sampuan alirim artik.

Dalin almayacagim konak yapiyor diye duydum.

-gyns- sebamed canım hatta şuan e bebekte ikinci ürüne %30 indirim var sebamed ürünlerinde.

AycanFb o şekilde yine pahalıya geliyor Canım sebamed hepsi Burada da daha uyguna var. Ama işte ben bir çok yorum okudum her bebeğe iyi gelmiyormuş 🙄