İstanbulda baltalimanı kemik hastanesinde yaptıran varmı ?
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Aysegul89 memnun kaldınızmı
Tgbcyln bu kadının dedigi vera hastanesini aradım şimdi perinalog bölümğ yok dedi kaç tane vera hastanesi var hangisi googlwden cevirdim vala
Mirage-zhs merhaba hangi bölüm yapıyor kadın doğum içinmi randevu istiyoruz
Konyada giden var mı acaba ?
aser_cgnfrkn ahh sitenin acemisiyim mesajı görmedim… ki siz zaten gitmişşsnz dir . 45 dakıkayı gecti raporlar vs 1 saat ,renkli görüntüsü 3 adet cıktısı 1 adet cd verdı 🥰 sevgiler
Brn16 hangi doktora gidiyorsunuz medicana da
esma_korkut ben pembemaviye gidiyorum nevin hanıma sadece detayliyi Medicana da yaptirdim kadir hacikurt yaptı detayliyi
rumeysaa1 merhabalar bilgim olmadigi icin soruyorum ben ozel bi doktora gidiyorum detayli ultrason icin ayri bi yere mi gitmek gerekiyor yoksa kendi doktorumuzun cihazinin yeterlilik durumuna gore mi degisiyor?
Aloneanqel çok pahalı değil mi
emine5296 önce internetten ali bey için randevu aldım sonrasında oraya gittiğimde detaylı ultrason için gittiğimi söyledim o şekilde halloldu 🤗
Aysegul89 çok pahalı ama daha ucuzu yok mecburen gidicem. Kocişim yanımızda olsa uzakta da olsa uygun bir hastane bulabilirdim belki ama Suriye de görevde. Babam götürecek torunu ile beni. En yakın olanı seçmek zorunda kaldım , babamın arabası arızalı birde çok uzağa gidemiyor hararet yapıyor 😕
Aysegulozenc merhaba bizde Beylikdüzü ndeyşz onu tavsiye ettiler nasıldı hijyen olarak ? Malum bu dönemde çok tedirginiz hepimiz
Selengunes merhaba hastaneden hastaneye değişiyor diye biliyorum benim gittiğim özel hastane yapmıyordu mesela doktorun belki yapıyordur sor istersen☺️
Snm2020 evet gittim bende 😊 hiç konuşmadı diyebilirim sadece 1 saatin sonunda beş dk bilgilendirdi. Genel olarak memnun kaldım işinde çok titiz biri bence. CD ve fotoğraf vermesi çok güzel😍