• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Selin2 aa çok iyi kim yapıyor peki muayeneyi kendi doktorunuz mu başka uzman mı

Busra2011 daha çektirmedim 20. Haftanın bitmesini bekliyorum ben telde sordum ama özel Gözde hastenesi muayenesi 100 tl ve renkli ultrason ile de bakıyorlar mış görüntü istersek belli bir ücret karşılığında verir diye düşünüyorum önümüzdeki hafta gideceğim haber ederim canım

2subat bir hafta once arayabilirsin doktor gayet iyi tatlı bir bey Orkun beydi sanırım normal 20 25 dk suren bir muayene 158 lira gibi bir ucret odedik orada da 😌

Esmaaaa_15 Söyle normal doktorunuz yapıyoruz normal muayene ücreti ödüyorsunuz 20 25 dk gibi bakıyor, ardından birde unide perinatoloji bölümü var oraya yönlendiriyor. Oraya da dun gittim yine ayni muayene gibiydi ekstra bisey yoktu. Oradan cikan raporuda kendi doktoruma verecegim iste oyle yani ultrason muayenesi kisaca

Selin2 çok yardımcı oldunuz bilgilendirme için çok teşekkür ederim 😊

emine5296 rica ederim sağlıklı güzel haberler alırsınız inşallah 🤗

Tubask merhaba. Memnun kaldınız mı? Bir de video ve fotoğraf veriliyor mu?

Beyzahturgut Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı geçte olsa yanıtlamak istedim benim doktorum Esenler Medipolde onun tavsiyesiyle Megaya gittiğim için 150 lira indirim yapılacağını söyledi asıl fiyatı 780 indirimli hali 620 oldu yani

Enfal merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz

Unicornn merhaba acaba bu doktora detayli icon gittiniz mi gittiyseniz nasil bir doktor tavsiye edermisiniz

CitLemBik Hayır daha gitmedim 17 ekim e randevu aldım inşallah memnun kalırsam yazarım. Fiyatı çok uygun 280 lira nakitte o yüzden gideceğim

HappyMom İstanbul Kolan hastanesinde yaptıran ve giden var mı acaba ?

Selin2 Canım perinatolojiye randevu almaya çalışıyorum üniversite hastanesine ama alamadım sen hangi numarayı aradın nasıl aldın yazarmısın