• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Kocaeli alikahyada yaptiran var mi acaba

gzmogz merhaba detaylı ultrason için gidince size yazacağımı söylemiştim . Kesinlikle tavsiye ediyorum doktor çok iyi ilgilendi ayrıca bir fotoğraf ve cd de aldım. Doktor her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı bakarken tavsiye ediyorum

Tubask eşinizi aldılar mi içer nasıl memnun kaldınız mı

saniyegurell harikadır 🤩 dış gebeligimde doktorumla beraber efsane yuretti süreci ,inşallah devam edeceğim

İstanbulda baltalimanı kemik hastanesinde yaptıran varmı ?

Tgbcyln bu kadının dedigi vera hastanesini aradım şimdi perinalog bölümğ yok dedi kaç tane vera hastanesi var hangisi googlwden cevirdim vala

Mirage-zhs merhaba hangi bölüm yapıyor kadın doğum içinmi randevu istiyoruz

Konyada giden var mı acaba ?

aser_cgnfrkn ahh sitenin acemisiyim mesajı görmedim… ki siz zaten gitmişşsnz dir . 45 dakıkayı gecti raporlar vs 1 saat ,renkli görüntüsü 3 adet cıktısı 1 adet cd verdı 🥰 sevgiler

1cansu cok rahat gecti, 35 dk falan surdu. açıklayıcıydı her seyi, ben memnun kaldim

esma_korkut ben pembemaviye gidiyorum nevin hanıma sadece detayliyi Medicana da yaptirdim kadir hacikurt yaptı detayliyi

rumeysaa1 merhabalar bilgim olmadigi icin soruyorum ben ozel bi doktora gidiyorum detayli ultrason icin ayri bi yere mi gitmek gerekiyor yoksa kendi doktorumuzun cihazinin yeterlilik durumuna gore mi degisiyor?

maslan detayli icin sadece emre beyi mi tercih ettiniz ben suan araştırıyorum da emre byde var listemde,telefonda bana 1 saat surer dediler