4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Aloneanqel çok pahalı değil mi
emine5296 önce internetten ali bey için randevu aldım sonrasında oraya gittiğimde detaylı ultrason için gittiğimi söyledim o şekilde halloldu 🤗
Aysegul89 çok pahalı ama daha ucuzu yok mecburen gidicem. Kocişim yanımızda olsa uzakta da olsa uygun bir hastane bulabilirdim belki ama Suriye de görevde. Babam götürecek torunu ile beni. En yakın olanı seçmek zorunda kaldım , babamın arabası arızalı birde çok uzağa gidemiyor hararet yapıyor 😕
Aysegulozenc merhaba bizde Beylikdüzü ndeyşz onu tavsiye ettiler nasıldı hijyen olarak ? Malum bu dönemde çok tedirginiz hepimiz
Selengunes merhaba hastaneden hastaneye değişiyor diye biliyorum benim gittiğim özel hastane yapmıyordu mesela doktorun belki yapıyordur sor istersen☺️
Snm2020 evet gittim bende 😊 hiç konuşmadı diyebilirim sadece 1 saatin sonunda beş dk bilgilendirdi. Genel olarak memnun kaldım işinde çok titiz biri bence. CD ve fotoğraf vermesi çok güzel😍
Aloneanqel paranın hiç bir önemi yok olsun bebeğimiz sağlıklı bir şekilde gelsin yeter 😘
Oglakdorukcum evet kaldım ben
Ankara da önerebileceginiz bi yer var mı detaylı ultrason için
Aysegul89 teşkürler
Mihrimah41 ben de öner bey e gitmeyi düşünüyorum artık biraz bilgi cerir misiniz nasıl bi doktor memnun musunuz ?
Sukusum ben bir tek ayrıntılı için gittim öner beye ama zaten her giden çok memnun kalıyodu. Kendsi doçent olduğu için ilk gittiğinde sana uzun uzun bilgi veriyor önce sonra ultrasonda bakmaya başlıyo. Her şeyi anlattı gösterdi memnun kaldım yani aklındaki her şeyi cevaplıyo tavsiye ederim canım
aser_cgnfrkn orada çalışıyorum bir durum olursa elimden geleni yaparm.sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
Akasyasc ikili Tarama Öyle uzun sürmedi. 15dk kadar sürüyor. Sonra ultrason sonuçlarıni alıp doktorumuzun yanina gitti. Bi form doldurup kan tahlili için geri gönderdi. Ultrasonda cikan sonuca bakıp herseyin yolunda olduğunu ama bu taramalarin %100 doğru sonuç vermediğini de belirtti. Yaşım 34 olduğu icin AFP testi yaptirmami önerdi. 16 ekimde tekrar gittiğimde AFP testini de yaptiricam. Kafam rahat olsun istiyorum