HappyMom
Kücükköy Bilge Hastanesinde 400tl’ye yaptırdık ve ilgilenen Uzman çok çok iyiydi
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Damla2834 Merhabalar randevuyu nasıl aldınız acaba?Önce kadın doğuma mı gittiniz
Sevgi62 Randevuyu önce kadın doğuma mı aldınız ?Perinatolojiye nasıl yönlendirdiler sizi acaba
Aynurtatar benım tanıdığım aldı randevumu dırek gıttım ben kadın soğuma alıyorsunuz kadın Doğum yonlendırıyor
Aslihan_trker merhaba acaba resim ya da CD verdi mi bende pazartesi gideceğim nette biraz kötü yorumlar okudum açıkçası ondan biraz tereddüt ediyorum
DilaraBkYlmz çok teşekkürler
HappyMom
Kayseri’de. Yaptıran yokmu acaba
Damla2834 çok teşekkürler ☺️
Aynurtatar rica ederim ne demek
HappyMom merhaba. Adana Ebru Tarım 750 ₺ ya yapıyormuş. Anlaştık ve 15 Ekim de yaptıracağız 22+ lardayken Allahım nasip ederse 🙏🏻🙏🏻
ikizzannesi iyi geçmesine çok sevindim oh saglıklı olsunlar çok şükür. Çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni çok sağolun. 🌺🌺Haftaya bende gideyim bakalım hayırlısıyla.
Selvihansezeer ama o radyoloji doktoru canım
Oz-lem 2 ay oldu daha.
Acaba aytul corbacioglu sislideki kligini haric baska hastanelerde de ayrintili yapiyor mu bilen var mi ? Mesela florya biruni hastanesinde ?
Minnaki_beklerken ben yarın kliniğine gideceğim
SeldaSngl
Evet gittim ben baya memnun kaldım doktor hem otoriter hem bütün merak ettiğin sorularına cevap veriyor kilo konusunda takıntılı biraz 🙈 memnun kalıcağınzdan eminim bebeğin bütün fotolarınıda veriyor detaylı çekimde😊
Songul09
Yoo ben memnunum bütün merak ettiklerinizi cevaplıyor otoriter bir doktor resimlerini size atıyor direk zaten wp’den ultrasn çekiminde de anlatıyor size kemik yapısını vs..skıntı olup olmadığını söylüyor 40-45 dk inceledi baktı ultrasonda açıkcası🙏🏻