• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Sevgi62 Randevuyu önce kadın doğuma mı aldınız ?Perinatolojiye nasıl yönlendirdiler sizi acaba

Aslihan_trker merhaba acaba resim ya da CD verdi mi bende pazartesi gideceğim nette biraz kötü yorumlar okudum açıkçası ondan biraz tereddüt ediyorum

HappyMom merhaba. Adana Ebru Tarım 750 ₺ ya yapıyormuş. Anlaştık ve 15 Ekim de yaptıracağız 22+ lardayken Allahım nasip ederse 🙏🏻🙏🏻

ikizzannesi iyi geçmesine çok sevindim oh saglıklı olsunlar çok şükür. Çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni çok sağolun. 🌺🌺Haftaya bende gideyim bakalım hayırlısıyla.

Ub-1993 malesef her hastane ayni değil.her doktor da kendi bakmıyor,2li taramam da detayli kendi doktorum bakti acibadem de ama suan cok pahali 20-24 hafta arasi tekrar baktırmak lazim

Acaba aytul corbacioglu sislideki kligini haric baska hastanelerde de ayrintili yapiyor mu bilen var mi ? Mesela florya biruni hastanesinde ?

SeldaSngl
            Evet gittim ben baya memnun kaldım doktor hem otoriter hem bütün merak ettiğin sorularına cevap veriyor kilo konusunda takıntılı biraz 🙈 memnun kalıcağınzdan eminim bebeğin bütün fotolarınıda veriyor detaylı çekimde😊

Songul09
            Yoo ben memnunum bütün merak ettiklerinizi cevaplıyor otoriter bir doktor resimlerini size atıyor direk zaten wp’den ultrasn çekiminde de anlatıyor size kemik yapısını vs..skıntı olup olmadığını söylüyor 40-45 dk inceledi baktı ultrasonda açıkcası🙏🏻