4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Aslitos Banada gitmeden önce sakın soru sorma dediler🙈☺️ Zaten sormana gerek kalmıyor, kendisi herşeyi söylüyor. Muayene ederken pek konuşmuyor ama bitince tek tek anlatıyor. Çıktı halinde verdiği raporda renkli ultrason görüntüsü var ama ufak ufak. Mail olarak da gönderiyorlar ben mailden ekran görüntüsü almıştım telefonuma hem daha bet oldu.
Aslitos Daha NET oldu yazıcaktım bet yazmışım🤦🏻♀️🙈
didemblr Adana’da. Eski btü binasında.
Prof. Dr. Recep Has - muaynanesi Şişlideymiş
Haftaya gideceğim muayene ücreti 900TL miş. Çok iyi olduğunu duydum.
- Onay Bekliyor
1kiz1anne bizi kendi doktorum gonderdi oraya numarasini adresini felan verdi ben aradim sizin isteyinize gore randevu veriyo isterseniz aradiginiz gunde gidebilirsiniz alsancak kahramanlarda alsancak mr die geciyo biz renli cekim istedik 300 tl siyah beyaz cekim 250 tl cok iyi ilgilendi doktor baya gramina boyuna dahil herseyi soyluyo
HappyMom Cuma günü gideceğim İstanbul Pendik Özel Yüzyıl Hastanesine, ücreti için 500 TL olarak bilgi aldım.
mevsimhepbahar fiyatı nedir peki bir de hangi hastanede ?
- Düzenlendi
Aysegulozenc bende çok memnun kaldım doktorum kendisine yönlendirmişti. Coronaya karşı da çok tedbirli. Fakat ücret piyasanın üzerinde diye düşünüyorum🤷♀️
HappyMom istanbul medilife hastanesi ve sultangazi medigold hastanesinde 350 tl
bugün beylikdüzü medilife ta idim 18. haftadayım bende detaylı ultrason istedi doktorum burcu betül kazdal hanıma gidiyorum bütün testlerimi orda yaptırdım hakan bey var perinatoloji ona yönlendirdi yine ama pek memnun değilim sanki ondan başka bi hastane araştırıyorummm…..
Meryy600 benim bebeklerim ikiz ve biraz kilolu hamile kaldım ama tüp bebek 8 sene uğraştım dünyanın hormonunu kullandım muayne sırasında sürekli yağlarımdan göremediğini söyledi tam 2,5 saat sürdü muayne ve beni hem çok gerdi hem çok yordu sürekli ellini sallayarak cıkcıklayarak muayne etti beni erkek bebeğimin safra kesesini görmedi çok uğraştı sonra kız bebeğiminkinide görmediğini söyleyip amino sentez önerdi çok ciddi karaciğer hastalığından bahsetti bana gebeliği sonlardırmak istermisin diye sordu iki bebek içinde bu bilgileri verdiğine dahil rapor verip imza aldı benden sonra bende başka bir perinodontoğa gittim şak diye safra kesesi görüldü hatta kendi doktorumda baktı oda gördü ve aytül hıcabın bole bı rapor vermesıne cok sasrıdı ınanılmaz agrasıf ve empatıden uzak bır doktor aslında cok detaycı ama asla iyi bir muamele bana gostermedı halbukı bende yorumlar uzerıne tavsıye uzerıne gıtmıstım ama cok pısman oldum bezmıalem serdar hoca onerımdır allah ondan razı olsun
MinelinAnnesi çok teşekkür ederim vallahi içime su serpmiş oldunuz ♥️