• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Hzl İsminiz neydi sizin doktora söylerim sizin tavsiyenizle geldigimi

Gizemcelikdere sayıl radyoloji Trabzon’da bizim giden arkadaş var. Ben aradım fiyat 800 dedi diye hatırlıyorum. Biraz yüksek fiyat ama memnun kalmislar

hayalmehlika biraz yüksek fiyati ama bebek için napalim ben de gidicem gibi. Sadece medikal park daha ucuz ama iyi olur mu bilemedim.300 tl civari

Trabzon Medikalede yaptıran var mi ?

SeldaSngl bende Esra hocaya gidiyorum cok memnumum doktorumdan ama sizce hastane de ki ultrason cihazı normal mi küçük mü

Krbltesma inanın sizin adınıza çok üzüldüm kaç şene uğraş doktor gelsin morel bozsun işte böyle doktorlar çalışmamalı ya. Ben de cumartesiye aldım randevu inşallah banada öyle davranmaz zaten kendi doktorum çok ilgisiz açarım ağzımı busefer valla sevmiyorsanız yapmayın bu mesleği dimi

Meryy600 gerçekten kimseyi etkilemek istemem ama çok ciddi sorun yaşattı bana muayneden çıkdıkdan hungur hungur ağladım sinirlerim bozuldu umarım iyi günü değildide ondan oldu umarım sizinki iyi geçer allah yardımcınız olsun 🙏🏻

ipekayan
      yüzünün net resmini alabildiniz mi renkli resimler verdimi? Bilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederim ❤️ Cengiz hocaya gideceğim bende yarın

Aslitos Rica ederim rahatlattımsa ne mutlu☺️ Benim kızım muayenenin tam da ortasında yüzüstü döndü🙈 Bi an için zaten zor randevu aldım, bir daha bakmayacak diye geçirdim içimden. Göremiyorum kalkın 15 20 dakika dışarıda gezin öyle gelin tekrar bakalım dedi. Dolaştık geldik gezdirdiniz mi kızınızı diye espri bile yaptı☺️☺️ Öyle milletin dolduruşuna gelmeyin sakin olun, sorularına yanıt verin kendisi ztn muayene biter bitmez aydınlatacaktır sizi. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏻🥰

Filka evet haklısınız biraz pahalı ama olsun herşey bebişlerimiz için 😊 siz hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Beylikdüzü kolan hastanesinde Arzu Hanım var ona gidiyorum.

Hzl Merhaba ben Hayat Hastanesine gidiyorum Hilal Hanıma çok iyi çok Tatlı bir doktor 23haftalıkken gittim detaylı ultrasona tabi farklı doktor bakıyor Fatma Hanımdı soyadını hatırlamıyorum ama iki tane detaylıya bakan doktor var bi kadın bi erkek ben Fatma Hanımı tercih ettim çok güzel anlattı 2adrt fotoğraf verdi çıkışta çok iyi geçti 220tl ödedim tavsiye ederim 🤗

HappyMom İzmir de devlet hastanesi Alsancak mr gönderdi renksiz 200 TL di renkli 350 TL demişlerdi 20 haftalık Ken

Faytekin yarın gülhiz Karataşa gidicem ben çok iyi olduğunu söylüyorlar 400 TL ayrıntılı ultrason ücreti

Kural35 canim bana doktorun adini soyadini birde numarasini yazar misin rica etsem birde kaçıncı haftada gittin