Gzmmstf canım bişi sorcam 12 haftalık olduğunu görünce sormak istedim herşey 12. Haftada normalleşiyo bulantı hafifliyor iştah açılıyor diyorlar sende nasıl oldu
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 38 haftalık hamilelikte bebeğin günde on defa hareket etmesi önemli mi ? Daha az hareket ettiği zaman hemen doktora gitmelimiyiz ?
Sinemakmansoy canım bende 8+5 teyim aynı iştahsızlık yaşıyorum senin gibi 6. Haftadan beri doktor bebeğe sıkıntı olmaz dedi zaten şuan bebek yediğinden cok cok az alır gerisini reddeder dedi ilaçlarını ihmal etme bide su iç yeter dedi
Busra4122 teşekkür ederim canım son sorum :) 34+4 haftalıkken bebeğimiz 3000 gr 48 cmydi şuan doğumuma 4 hafta var sezeryan olcam kısmetse doğuma kadar kaç kg olur sence
Ceren2906 kesede bebek gözüktüyse bi sıkıntı yoktur canım kalp atışı da değişiyo ben 6 haftalıkken dinledim kuzenim 2. Ayda dinledi mesela korkma bence
Gamigami bence özele git ben 6. Haftaya yeni girmişti dinledim bana özele git demişlerdi ilk sonra devlete gidersen kendi kararın keseyi gör ve kalp atışını dinlemek için gidebilirsin bide kan testinde falan cıkması için 5. Hafta normal aslında
Yelizmsl burda olmana çok sevindim 🥳 bişey sormak istiyorum 2li test olacak ultrasonla bakıyorlarmış peki gittiğim doktorla aynı ultrason mu yoksa daha detaylı mı bakacak bilgisini verirmisin lütfen . 12. Haftaya giriyorum test günü
Emineyilmaz 11
Emineyilmaz merhaba
- haftadayız bendede hiç olmadı sadece aşırı uyku ve halsizlik var doktor ya mide bulantısı gibi şikayet olur yada çok uyursun demişti . Merak etme
Merhaba iyi akşamlar gebelik şekeri gebeliğin son aylarında çıktığını öğrendim fakat ben hamile oldgumu öğrendgim ilk ay tahlilerimde şererim oldgu ortaya cıktı mümkün mü böyle bir şey?
Yelizmsl Merhabaa ❤️ Benim yaklaşık 5. Aydan beridir çatı ağrım oluyor özellikle uzandıktan sonra kalkarken veya sağa sol dönerken. Şu an 34 haftalığım hafifledi ama tamamen geçmedi bu normal mi sizce ? Yürürken veya hareket halinde ağrı olmuyor ( kemik ağrısı gibi kısa süreli bir ağrı )
Yelizmsl 19 haftalık hamileyim Boğaz kuruluğum var ağızda tat bozukluğu var sürekli sakız şeker ağzım da ne yapmalıyım nasıl geçer
Yelizmsl abla merhaba benim ilk doğumum sezeryandı fakat çok çektim 40 güne kadar yerimden kalkamıyordum sürekli ağlamaklı ve başım ağrıyodu lohusalık döneminde tekrar hamile kalmışım ve 4 aylık karnımdaki diğer bebeğimle araları 1 yaş olucak hani daha yarada taze ya çok zorlar mı beni yine kötü olur muyum yoksa ilkine göre daha kolay mı olur şimdiden teşekkürler ☺️