Yelizmsl
Rahim ağzında daralma olanlar normal doğum yapabiliyormu acaba
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Merhaba. Ben 35+2 haftalik hamileyim. Bebeyim hareket edince yumurtaliklarim agriyor. Gece uyurken agriyla sicradim. Geceki agriyi hatirlamiyorum ama. Simdi hareketleri sag yumurtaligimi daha cok olmak uzere agritiyor. Normalmi?
Yelizmsl herkese merhabalar, 23+3 teyim ilk hamileliğim sormak istediğim şey şeker yüklemesi hakkında öneriniz nedir yaptırmak ne kadar gerekli etrafımdan zararlı olduğunu savunanlar kadar yaptır diyenlerde var doktorum aç karnına 24. haftada gel demişti ama şu an koronadan hastaneye gitmeye korkuyorum ve kaçıncı haftada yaptırmak gerekli bu konuda fikrinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Busra4122 kuzu postu açan cevap vermiyor ama sen bayağı yardımcı olmaya çalışıyorsun sana bir sorum var doguma 4 5 haftam kaldı bebek haftada kac gram alır ve gelişimi kilo almasının falan durma ihtimali olur mu tahmini kaç kilo alır doğuma kadar 4 5 haftada
Merveyunus31 bende bunu merak ediyorum. 35+2im bende acaba bu andan sonra gerileme ola bilirmi?
Lamoa bende merak içindeyim:) cevap verirler umarım
Suni sancı verdiler 8 saattir neredeyse açılma hala 2 cm sizce ne yapmalıyım baskı çok fazla var .
Merveyunus31 canım ilk aylar çok koymuyor 5 -7 ay arası 50 gr 100 gr koyuyor ondan sonrasında çok daha fazla koyuyor iki üç katıdır belki . Allah’ın işi işte şimdi Bile zorlanıyoruz ilk aylardan tahmini 3 kiloyu taşımaya başlasak halimiz nasıl olurdu acaba . Senin çok bişeyin kalmamış bebek son aylar çok kilo alıyor
Yelizmsl merhaba gecen sene ölü dogum yaptim 36haftalik hamileyim iki hafta önce idrarda protein cikti tansiyon olcuyorum hergun kendi doktorum kanala doğru donuyor basi baya aşağıda dedi artik dogumu beklicez dedi sizce ne zaman dogum olur yada ayin 8de gidicem kontrole o zaman suni sancı istesem dogumu baslatirmi gecen seneki olaydan dolayi doğmasını istiyorum hemen cevaplarsaniz sevinirim
Emineyilmaz bende de yoktu bende hiç bir belirti yok diye siye 12. Haftamda başladı miğde bulantılarım şimdi 21 haftalıgım hala devam ediyor çagırma kötüyü olmaması daha iyi rahat edersin
Anguvan yengem de siz gibiydi onu sezeryanla doğuma aldılar
Premses_02 benim 10 saat sürmüştü kızımda sonra 1saate hızlandı doğuma alındım
Yelizmsl merhaba haftaya cuma, serklaj işlemi olucam ilk bebegim de düşük yaptım 18.haftada işlem sonrası sıkıntı yaşayacağım bir durum olur mu acaba? Suan 12+6 yız
Elif19851985
Yani bundan sonra hızlı açılma olur mu diyorsunuz egzersiz de yapıyorum yürüyüşte sancı da var baskı da 🙏
Yelizmsl merhaba öncelikle post için çok teşekkürler ❤️ Ben 33+2 haftalık hamileyim bebeğimin kafası doğum kanalında erken doğum riskim var sürekli yatıyorum nts de sancım çıkmadı çok şükür, geçen haftaki kontrolünde 2 kilo çıktı kilosu 2 defa sabah akşam 12 saat arayla ciğer geliştirici iğne oldum. Acaba bebeğim 34-35-36 bu haftalar arasında doğarsa küveze kesin girer mi ve ciğer geliştiriciye rağmen kaç gün kalıyorlar yani bu iğnenin tam bir etkisi var mıdır küvez süresinde?
Yelizmsl merhabalar 21 haftalık gebeyim doğum şekli vs.henuz konuşmadık doktorumla erken diye ama benim kafamda çok soru var normal doğum stresine girmek istemiyorum o yüzden aklimda sezeryan doğum var uyuyup uyanayim bitmiş olsun istiyorum ama epidural falan yap diyorlar bana ben daha önce lokal anestezi altında sağ ve sol memelerden birden fazla kist aldırdım canım yandı buz gibi ameliyathanede ter döktüm gerildim çekiştirmeler baskı falan derken çok zor geçti benim için bunu yaşadığım için korkuyorum uyanık olmaktan beni biraz aydınlatır mısınız rica etsem 🙄
Merhaba Yeliz hanım ben 26 haftalığım bebeğimin beyın sıvısı 10.30 ml dedı doktorum ve bir kadın doğum ve perinatoloji Uzan’ı görmesini istedi uzmana gittiğimde korkulacak bişey görmüyorum 1 2 Aya kendiliğinden düzelir dedi Sizcede düzelirmi?