Yelizmsl merhaba 35+1 haftalık hamileyim, su renginde koyu akıntım var önceleri beyaz renkti bi haftadır su rengine döndü ve sürekli geliyo iç çamaşırı değiştirmekten artık fenalık geldi diyebilirim. Bu normal mi ya da neye işaret olabilir erken doğum riskim de var bu arada sürekli yatiyorum. Crinone vajinal jel kullanıyorum son iki hafta daha kullanıp birakicaz dedi doktorum.
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 37+4 günlük hamileyim belime ve karnıma sıklıkla ağrı giriyor Miğde bulantısı ve kollarımda halsizlik yaşıyorum nedeni ne acaba
Iyi gunler.Allah her kesin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin🙏🏻Hamileliyin 5 haftaliginda nasil beslenmeli ve nelere dikkat edilmeli cevaplarsaniz sevinirim🤍🤍🤗
macitselma 37+2 de 34 haftayla uyumlu kizim dogdu. Ciger gelistirici yapilmisti zaten. Anne karninda gelisimi durdugu icin haftasini tamamlamasini beklemeden sezaryenle dunyaya geldi. 2220 gram 47 cm’di kucucuktu. Doktorum kuvozde bi 10 gun kalir dedi ama odaya gectikten 1 saat sonra getirdiler kiZimi. Iki gun sonra da taburcu olduk cok sukur kizim minnacik ama guclu ve saglikliydi. Bunun icin cok dua etmistim kabul oldu cok sukur. 🥰 bi problem yasamadik, normal dogan diger bebekler gibi gecti surec. Simdi bir aylik olduk, yenidogan boyutlarina daha yeni ulasti 51 cm 3260 gram 🤣 ama cok iyiyiz saglikliyiz sukurler olshn
Yelizmsl Ben 8 Haftalık Hamileyim Kesem 0.9 cm kesemin boyu beni merakta bırakıyor birde daha kalp atışı duymadık normal midir geçen hafta kesede bebek gözüktü çünkü
2 aylık bebeğim ilişki olması zararlı mı
Yelizmsl merhaba 25 Haziran da normal doğum yaptım artık oturarak banyo yapabilir miyim ? Birde normalde temizliğimi ağda ile yapıyordum doktor muayenem var 40 çıkınca gene ağda ile temizlik sağlasam sorun olur mu acaba
Yelizmsl Tam 6 haftalık gebeliği var biraz bel ağrısı başladı dünden beri bu normal midir yoksa bel ağrısı illa düşük riski midir? Şimdidn teşekkürler 😍
oznurtsplt ayrıntılı ultrasona girdim orada birşey çıkmadı 2 sonra doktoruma gitmiştim o söyledi hatta dedi detaylıda çıkmamış ama suan biraz fazla dedi bi daha ki ay bakacak artık
Yelizmsl yaklaşık 3 haftalık hamileyken tahlil sonucu yanlış çıkmasıdan ötürü hamile olduğum halde tomografiye girdim sonrasında hamile olduğumu öğrendim şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim bazı kadın doğum doktorları bebeği aldırmamı öneriyorlar engelli doğma ihtimali çok yüksekmiş ne yapmam gerekiyor aldırmak istemiyorum