• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Yelizmsl merhaba 35+1 haftalık hamileyim, su renginde koyu akıntım var önceleri beyaz renkti bi haftadır su rengine döndü ve sürekli geliyo iç çamaşırı değiştirmekten artık fenalık geldi diyebilirim. Bu normal mi ya da neye işaret olabilir erken doğum riskim de var bu arada sürekli yatiyorum. Crinone vajinal jel kullanıyorum son iki hafta daha kullanıp birakicaz dedi doktorum.

Nur_88 haklısınız sağlıcakla alın kucağınıza ☺️🌿

Yelizmsl epidural nasıl oluyir acaba ayın 7sinde sezeryan doğumum olacak da devlet hastanesinde nasıl gelişiyor ameliyat 🤗

Yelizmsl 37+4 günlük hamileyim belime ve karnıma sıklıkla ağrı giriyor Miğde bulantısı ve kollarımda halsizlik yaşıyorum nedeni ne acaba

Yelizmsl merhaba 25 haftalık gebeyim tüp mideliyim ve perde rahimliyim 15 kilo aldım sence normalmi birde bebek büyüdükce perdwnin yırtılması gibi bi durum söz konusu olabilirmi büyük 2 kanama ve sonrasında aylarca süren lekelenme yasadım teşekkürler

Yelizmsl covid karantinali/şüpheli hamileleri direk sezeryana mi aliyorlar

Yelizmsl 28+4 haftalık gebeyim bebeğim kilosu 1300 gr. Sizce normal mi? Yorum yaparmısınız

Iyi gunler.Allah her kesin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin🙏🏻Hamileliyin 5 haftaliginda nasil beslenmeli ve nelere dikkat edilmeli cevaplarsaniz sevinirim🤍🤍🤗

Yelizmsl merhaba ilk gebeliğim 5.haftam doktora gittim sadece ultrason da bakıp kese oluşmuş ama bebeği görmek ve tahlil yapmak için erken deyip beni gönderdi.
başka bi doktora gitmedim ne yapmalıyım. 5. Haftada kalp dinleyenler varmış özele mi gitsem

macitselma 37+2 de 34 haftayla uyumlu kizim dogdu. Ciger gelistirici yapilmisti zaten. Anne karninda gelisimi durdugu icin haftasini tamamlamasini beklemeden sezaryenle dunyaya geldi. 2220 gram 47 cm’di kucucuktu. Doktorum kuvozde bi 10 gun kalir dedi ama odaya gectikten 1 saat sonra getirdiler kiZimi. Iki gun sonra da taburcu olduk cok sukur kizim minnacik ama guclu ve saglikliydi. Bunun icin cok dua etmistim kabul oldu cok sukur. 🥰 bi problem yasamadik, normal dogan diger bebekler gibi gecti surec. Simdi bir aylik olduk, yenidogan boyutlarina daha yeni ulasti 51 cm 3260 gram 🤣 ama cok iyiyiz saglikliyiz sukurler olshn

Yelizmsl 5 +4 gebeyim kahverengi lekelenmem var üç gündür sürmekte değerim yüksek çıkmakta yerleşme kanamasınımı eğer oyleyse kaç gün sürüyor yerleşme knaması ?

Yelizmsl Ben 8 Haftalık Hamileyim Kesem 0.9 cm kesemin boyu beni merakta bırakıyor birde daha kalp atışı duymadık normal midir geçen hafta kesede bebek gözüktü çünkü

Yelizmsl afedersiniz ama ilişki de Çok fazla kasılmam oluyo 35 haftaligim ve çatı muayenesinden çok korkuyorum fazla kasılma normal doğuma engel mi

Yelizmsl 38 haftamdayim bugün kontrolün vardı 2cm açılma var yarın yatisini yapalım dedi doktorum açılma hızlı mi ilerliyor suyum nisanim gelmedi evde bekleyip oylemi gidiyim suan öyle sancim yok nst yüksek çıktı dedi doktor

2 aylık bebeğim ilişki olması zararlı mı

Yelizmsl merhaba 25 Haziran da normal doğum yaptım artık oturarak banyo yapabilir miyim ? Birde normalde temizliğimi ağda ile yapıyordum doktor muayenem var 40 çıkınca gene ağda ile temizlik sağlasam sorun olur mu acaba

Yelizmsl protein kaçağı ne demek oluyor ve belirtileri ne oluyor? Bir de gebelikte bebek için en riskli şey yani bizim dikkat etmemiz gereken en önemli şey nedir? 😁

Yelizmsl Tam 6 haftalık gebeliği var biraz bel ağrısı başladı dünden beri bu normal midir yoksa bel ağrısı illa düşük riski midir? Şimdidn teşekkürler 😍

oznurtsplt ayrıntılı ultrasona girdim orada birşey çıkmadı 2 sonra doktoruma gitmiştim o söyledi hatta dedi detaylıda çıkmamış ama suan biraz fazla dedi bi daha ki ay bakacak artık

Yelizmsl yaklaşık 3 haftalık hamileyken tahlil sonucu yanlış çıkmasıdan ötürü hamile olduğum halde tomografiye girdim sonrasında hamile olduğumu öğrendim şuan yaklaşık 8 haftalık hamileyim bazı kadın doğum doktorları bebeği aldırmamı öneriyorlar engelli doğma ihtimali çok yüksekmiş ne yapmam gerekiyor aldırmak istemiyorum