• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Merhaba ben 23+3 haftalık hamileyim detaylı ultrason çektirmek için randevu aldım bayramdan sonraya gün verdiler o zmanda 25 haftaliga flan denk geliyo geç kalmış olurmuyum yani komşularım en geç 23 haftada yaptırman gerekiyo dedi kafama takıldı lütfen cevaplar mısınız?🙏

Anguvan olabilir insAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Yelizmsl merhaba ben şeker yüklemesi yüksek cıkınca diyete başlatıldım ve 1 haftada 2 kilo verdim bebeğimin gelişi için zararlı mı bu boy kılo saglık acısından 27+1 haftalığım

Yelizmsl mrb cnm ben inrekt coombs testim pozitif çıktı titrosyonuda ½ sence problem varmı doktor 2hafta sonra gel dedi

Kalben3434 rabbim analı babalı büyütsün canım benim 🤲🏻 bende öyle atak sırasında yaptılar sakinleyip yatmıstım orda nasıl yatıcam odada yatsam bebek nolcak dirensem kendimi zorlayacam cok korkuyorum cok

MNaz sancı 80 cıkmıs kız nasıl dayandın kısa cekmisler ama düzenli de görünüyor

• MNaz bunu yanıtladı.

MNaz a a deli mi 😹 vardır bi bildigi diyelim 😬

• MNaz bunu yanıtladı.

derinozkaya
        Güya özel hastane ama baya kalabalık olduğu için yeterli açıklama yapmıyor daha çatı muayenesi bile olmadım doğum başlayınca yapacakmış 🤷

• [silindi]

@Yelizmsl çatı darlığı için bir çözüm yok mu acaba? Egzersiz falan işe yaramıyor mu?
        doktorum çatın darsa bu Allah tarafından olan bir şey buna çözüm yok dedi ama plates falan yapıyor insanlar?

Merhaba ben 8 haftalık gebeyim ama kasıklarimda agrım var özellikle idrardan sonra geçenlerde lekeledim progestan kullanıyorum yardımcı olurmusunuz sebebi nedendir🤲

Yelizmsl merhaba ; 22 haftalık hamileyim, rahim bölgemde ağrı hissediyorum ayakta ve yürürken ,ayağa kalkarken neden olabilir acaba ? Teşekkürler 😊

Yelizmsl normal doğum isteyenler için tavsiyeleriniz var mı? Malum pandemi süreci çok hareket edemedik 36. Haftadayım nasıl nefes egzersizi ne yapayım şaşırıyorum hepsi bir anda toplandı 😅

Alyahira alaturkamıydı tuvalet sizinde ? Oturabildiniz yani ? Ay ben çok korkuyorum nasıl oturacam diye 😅

Nur_88 aynı haftalarda bende de olmuştu yuvarlak bağ ağrısı deniyor 🤗 rahim büyüdükçe iç yırtılma ağrısı gibi ☺️ Normal dedi doktorum

fnsckn teşekkürler 😊 insan endişeleniyor, benim ikinci hamileliğim , ilkinde böyle bir şey yaşamamıştım fakat bunda bu şekilde bir ağrı var , endişeleniyor insan