İyi günler doktorum detaylıda böbrekte az miktarda idrar olduğunu genelde erkek çocuklarında görüldüğünü söyledi sıkıntı olurmu
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl 25 gu oldy sezerya olali sezeryan dikişinin sol tatafina cep telefonu dusurdum zarari olmus mudur ic dikislere cok wnsiselwndim teskkurler simididen cevabimiz icin
Yelizmsl yalancı sancı ağda yaptığımız bölgede mi girer
Zaxra bende 21 haftalık hamileyim günde bir kere büyük tuvaletime çıkarım o da isal gibi olur. Bu saatlerde de başımı yastıktan kaldıramıyorum gün boyu halsizlik var bende Demir eksikliği var ama demirim düşmeden hamılelıgımın ilk ayları da böyleydin
Yelzm ben şuan 6 haftamdayım. Size şöyle soyliyim tüplerimden ameliyat oldum ve acılmadılar ikiside, ve rahmim ters doktorlar söylemedi ama sanıyorum ki doğum zamanına gelince büyük ihtimal sezaryan olucak. Ve Tüp bebeğe başladım imkansız dediler ve ben normal şartlarda hamile kaldım. Rabbimin en Büyük mucizesi.
Platese kaç aylık hamileyken başlanmalı 🙋♀️
Rabia_Nazar 21 haftalık hamileyim sağ tarafımada yatıyorum yarım yüz üstüde yatıyorum sırt üstüde yatıyorum. Bende sizin gibi sorun ederdim sonra uyurken zaten bilinçsizce dönüp sağ kolumuzun üzerine falan yatabileceğimizi dolayısıyla çok abartmadan yatabileceğimizi görendim. Sol kolum uyustugu zaman kendimi rahatlatmak için yaparım bunları
Benim sorum çok başka olacak galiba 😣 doktorum normal doğum olcak dedi büyük ihtimal kesi atarlar ve bizim evde klozet yok alaturka var ben nasıl lavaboya gidicem hiç bir fikrim yok ne yapmam lazım 🙈 kızlar utanarak soruyorum 😣
Yelizmsl sezaryen de genel uyutulunca ne kadar süre sonra uyanıyoruz? İlk doğumum spina bifida hastasıyım çok tedirginim!
Hsjsjj canım utanacak ne var madem böyle bir imkanın yok eşin tahtadan içi oyuk bir sandalye yapsın idareten. Doğumdan önce otur dene
zuzuuuu59 o nasıl bir hastalık hamilelik le ilğisi varmı canım
Yelizmsl merhaba iyi günler ben 37+3 günlük serklajlıyım bebeğimin suyu fazlaymış korkyrm neler yapmalıyım bide doktorum 38. Haftayı görelim ddi ayrıca alttan muayene etti herhangi bi gerginlk yok dedi ve rahin dar dedi bayramın 4. Günü nöbetçiyim gel dedi ama ne için çağırdı bilmiyorum o an sormak aklıma gelmedi acaba doğum için öağırmış olabilir mi
Yelizmsl şuan 6 haftaligim ve şöyle diyim ben ameliyat oldum tuplerim kapalıydı ve 2 sizde dosyana gunler faktör deyip hemen tüp bebeğe başladik takı hastalık gelip herşeyi durdurana kadar normal şartla imkansız dediler ve Ben Rabbime hamdolsun normal şartlarda hamile kaldım ve rahmim ters gerçi onun hamile kalmak için bir engel olmadigini söylediler söylemek istediğim. Rabbim o günü nasip ederse insallah normal doğum yaptırmazlar dimi bana bu şartlarda sezeryan derler
11 haftamda yoğun kanamam oldu ilaç iğne kullandım durdu kanama alanım büyükmüş kanamam durmuştu o gün temiz akıntım geliyordu ultrasonda kanama alanım hala var 2 hafta sonra kahvrengi akıntım çok gelmeye başladı bi de rahmimde kasılma var normal mi
byilmaz yel girmesi, yada gastrit yahut reflu tarifi yapiyorsunuz. Mide agrisi da goguse vuruyor bazen. Ruzgarda kalmayin. Soguk seyler yemeyin
Yelizmsl meraba canım bebek kilo alımı son haftalarda kaç gram oluyor ve gelişimi kilosu durabiliyor mu ?