• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Clementine_ canım baktı herşey yolunda 1 hafta daha bekleyelim dedi yarın son bakalım bugun de agrım olmazsa sunni sancıyla başlatacaklar hayrlısı bakalım

Yelizmsl merhabalar ilk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim şuan 27+4 haftalık hamileyim inşallah bu benişimi de normal olmasını istiyorum fakat şuan kilo proplemim var mesela 95 kg civarında doğuma girsem normal olması sakıncalı olur mu 29 yqşındayım bu arada

19 haftalık bebeğim ve mide yanması çok var ne yapabilirim

Cinsiyetini tam ne zaman söylüyorsunuz ?

Yelizmsl Merhabalar idrar yolu enfeksiyonu oluyorum sürekli dikkat etmeme rağmen bu çocuğa etki eder mi bilginiz var mı napmak gerekir

Merhaba dişim 1 haftadir ağriyor hamilelikle ilgisi var mi ? Bide hap içebilirmiyim

Yelizmsl ilk doğumum normal oldu oğlum 4 yaşını dolduracak şmdi 2.ye hamileyim 36 haftaligiz normal doğumdan cok korkuyorum sezeryan olmayi bile dusunuyorum normal dpguramayacagimi dusunuyorum hep kendi kendimi korkutuyorum sanirim korkumu nasil yenebilirim?

Yelizmsl Benim de bir sorum olacak 😊 son adet tarihim 8 Kasım 2019 du gebe kaldim. Doktora gittiğimde yumurtlama döneminden sonra gebe kalmışsın deyip bebeğin gelişimine göre 14 Kasımdan hesapladılar. 8 kasımdan bakinca 38. Haftam oluyor. 14 Kasımdan bakınca 37. Haftadayım. Kontrollerde ise bebeğim 14 Kasım tarihine uyumlu gelişmiş durumda. Ve ben halaaaaa kaçıncı haftamda olduğumu bilmiyorum 🙄🙄🙄 Sizce bende durum nedir 🥴🤣

Yelizmsl merhaba 35+1 haftalık hamileyim, su renginde koyu akıntım var önceleri beyaz renkti bi haftadır su rengine döndü ve sürekli geliyo iç çamaşırı değiştirmekten artık fenalık geldi diyebilirim. Bu normal mi ya da neye işaret olabilir erken doğum riskim de var bu arada sürekli yatiyorum. Crinone vajinal jel kullanıyorum son iki hafta daha kullanıp birakicaz dedi doktorum.

Nur_88 haklısınız sağlıcakla alın kucağınıza ☺️🌿

Yelizmsl epidural nasıl oluyir acaba ayın 7sinde sezeryan doğumum olacak da devlet hastanesinde nasıl gelişiyor ameliyat 🤗

Yelizmsl 37+4 günlük hamileyim belime ve karnıma sıklıkla ağrı giriyor Miğde bulantısı ve kollarımda halsizlik yaşıyorum nedeni ne acaba

Yelizmsl merhaba 25 haftalık gebeyim tüp mideliyim ve perde rahimliyim 15 kilo aldım sence normalmi birde bebek büyüdükce perdwnin yırtılması gibi bi durum söz konusu olabilirmi büyük 2 kanama ve sonrasında aylarca süren lekelenme yasadım teşekkürler

Yelizmsl covid karantinali/şüpheli hamileleri direk sezeryana mi aliyorlar

Yelizmsl 28+4 haftalık gebeyim bebeğim kilosu 1300 gr. Sizce normal mi? Yorum yaparmısınız

Iyi gunler.Allah her kesin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin🙏🏻Hamileliyin 5 haftaliginda nasil beslenmeli ve nelere dikkat edilmeli cevaplarsaniz sevinirim🤍🤍🤗

Yelizmsl merhaba ilk gebeliğim 5.haftam doktora gittim sadece ultrason da bakıp kese oluşmuş ama bebeği görmek ve tahlil yapmak için erken deyip beni gönderdi.
    başka bi doktora gitmedim ne yapmalıyım. 5. Haftada kalp dinleyenler varmış özele mi gitsem

macitselma 37+2 de 34 haftayla uyumlu kizim dogdu. Ciger gelistirici yapilmisti zaten. Anne karninda gelisimi durdugu icin haftasini tamamlamasini beklemeden sezaryenle dunyaya geldi. 2220 gram 47 cm’di kucucuktu. Doktorum kuvozde bi 10 gun kalir dedi ama odaya gectikten 1 saat sonra getirdiler kiZimi. Iki gun sonra da taburcu olduk cok sukur kizim minnacik ama guclu ve saglikliydi. Bunun icin cok dua etmistim kabul oldu cok sukur. 🥰 bi problem yasamadik, normal dogan diger bebekler gibi gecti surec. Simdi bir aylik olduk, yenidogan boyutlarina daha yeni ulasti 51 cm 3260 gram 🤣 ama cok iyiyiz saglikliyiz sukurler olshn

Yelizmsl 5 +4 gebeyim kahverengi lekelenmem var üç gündür sürmekte değerim yüksek çıkmakta yerleşme kanamasınımı eğer oyleyse kaç gün sürüyor yerleşme knaması ?