aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl yarin 38 haftaya giricem bebegin suyunun azaldığını soyledi ve olmazsa sali gunu dogumu başlatalım dedi sehir disinda oldugum icin kontrol amacli gittigim bi doktor ben de korktum döndüm hemen yarın kendi doktoruma gidicem Kontrole bebegimin hareketleri eskisi kadar hizli degil ama hareket ediyor hissediyorum sizce bi problem olur mu korkuyorum açıkçası
Yelizmsl belden uyuşturmayı tercih ettim doktorum bana bıraktı senin tercihin dedi bir sıkıntın görünmüyor dedi
Gkhneminesn düzenli gelmesine bakın 5 dakika 1 geliyorsa ve 5 dakikanın da altına iniyorsa hastaneye gidin 🙏😊
Yelizmsl merhaba 40+1 olduk fakat bebeğimin gelmeye niyeti yok baş aşağıya ve çok hareketli sanki aşağıda oynuyor resmen hissediyorum sence yola mı girmeye uğraşıyor? Bir diğer sorun squat merdiven in çık herşeyi yaptım ama Bi gelişme yok önerebileceğin başka bişey var mı?
Livanur_65 doktorunuz ilaç yazmadığı sürece birşey kullanmayın 🙏❤️
Yelizmsl merhaba 24+3 ol dum 2 gündür ayaklarım ve ellerim çok şişti ayaklarımı yukarı kaldırıp yatınca şiş iniyor gebelik zehirlenmesi olabilirmi tansiyonum çıksa baş ağrısı olurdu diye düşünüyorum çarşamba günü kontrolüm var o günü beklemeli miyim
Yelizmsl öncelikle teşekkür ederim zaman ve emeğiniz için, cevaplarınız için. 33 hafta içindeyim ve bebeğim makat gelişi. Çok endişeliyim.. bebeğim döner mi.. dönmesi için ne yapmalıyım..