• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

AsliSultan şuan yine iyiyim hastaneden gelirken ağrım çok oldu şükür iyiyim bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Yelizmsl
    Merhabalar
    Ben 32 günlük anneyim ve doğumda dikiş atıldı iç ve dış dikiş oldu.
    Size sorum şu benim dış dikişler im düştü ama iç dikişler im duruyor ama acı VS yok aceba 40 günüm dolduktan sonra hala iö dikiş düşmemişse ilişkiye girmek sakıncalı mıdır?

nel_sev cok sevinirim sizden haber bekliyorum cunku benim kontrolume daha cok var bayramdan sonraya kaldim 😊

Yelizmsl 39+5 teyim bugün muayene de 2 cm’lik açılma olduğunu söyledi dr ve yarın suni sancılı epiduralli normal doğum olacak nelerle karşılaşacağııım ve tahmini ne kadar sürer neler yapabilirim açılmamın olması için yardım ederseniz çok sevinirim😔

Yelizmsl canım ben 29 haftalık hamileyim doktor bebeğimin iki ayağında da çarpıklık gördü pes ekinovarus tanısını koydu ben bunun down sendromla alakası olup olmadığını merak ediyorum ben zeka testi yapmadım bu benim 3. Gebeliğim 30 yaşındayım meraktan deli olacam😞

Yelizmsl ben belden uyuşrurup sezeryan olucam ama çok korkuyorum panik atağım bişey hissederim falan diye hissedilen tek şey ne dır acı falan varmı

Yelizmsl merhabalar ben 51 kg dum ama gebe oldğumu öğrenınce birden 58 kg çıktım ama dar olan elbiselrim hala oluyo nasıl oluyo bu blgniz var mı?

Yelizmsl Merhabaa😊 Bugün 30.haftamıza girdik kontrolümüz vardı ve bebeğimin karın cevresinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktorumuz 😔 onun dışında bir sıkıntısı yok hersey olması gerektiği gibi o yüzden korkma düzelir dedi.. Ama yine de çok kafama takıldı. Ne yapmalıyım bebeğim için 😔

Yelizmsl kusma için ilaç enfeksiyon için ilaç artı her gün serum alıyorum bebege zararı olur diye korkuyorum

• 5858 bunu yanıtladı.

Yelizmsl merhaba benimde bi sorum olacak 20 haftalik hamileyim sol karin boslugumda bugun bi agri agri basladi bugun de kontrole gitmistm o zaman agri yoktu sizde neden agriyodur😔

Yelizmsl Bugun hastaneye gittim ve bebeğim için suni sancı vereceklerini söylediler eve geldim kanamam olmuş belim ağrıyor bu alttan muayene den kaynaklanıyor olabilir mi. 🥺

26 haftalik hamileyim göğsüm sıkışıyor nesef almakta zorluk çekiyorum neden acaba

39 haftalık hamileyim Bebek kanala girmemiş açılmam ve sancı da yok napabilirim olması için 🤔

msu
        Şuan bende de var canım ama yinede elinde dursun iğnem bitince bulamazsam haberleşmek olur mu Allah razı olsun senden canım

• msu bunu yanıtladı.
        • msu bunu beğendi.

izmirlii-35
          Bana dedilerki, sağ tarafin cok agrirsa orda idrar Toplanmasi oluyormus canim, cocuğun kafasi sürekli sağ tarafta oldugu icin, cok sancilanma oluyor ve agri oluyormus. Bendede aynisi oluyor ve 30 Haftadan sonra gayet normalmis bu durum AMA Doktor kesinlikle idrar ve kan alip kontrol etmesi lazim! mikrop felan var mi diye.
          Gecmiş olsun 🙏 Rabbim sifa versin insallah

Fadimehnk
            İnşallah böyle bir durumla bir daha karşılaşmayız artık sürekli temin edebiliriz umarım tekrar toplatmazlar

Yelizmsl merhaba ben 16. Haftamdayım..haliyle göğüslerim cok büyüdü. Sivri bir şekilde bğyüyor ve ön kısımlara dopru rengi bi tık kırmızı (kahverengi kısımdegil)ağrı vs yok ısı artışı mevsimden dolayı oldugunu düşünüyorum bariz bi sıcaklık yok.. çatlama olmadan önce kızarıklık olur mu ? Çatlaklık beoirtisi mi yani 🙈 umarım anlatabilmişimdir..

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Gzmmstf tabi ki elimde duruyor zaten bulamadığında söyle gönderirim hemen