AsliSultan şuan yine iyiyim hastaneden gelirken ağrım çok oldu şükür iyiyim bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)
Yelizmsl
Merhabalar
Ben 32 günlük anneyim ve doğumda dikiş atıldı iç ve dış dikiş oldu.
Size sorum şu benim dış dikişler im düştü ama iç dikişler im duruyor ama acı VS yok aceba 40 günüm dolduktan sonra hala iö dikiş düşmemişse ilişkiye girmek sakıncalı mıdır?
Zeynep14 nişan nasıl bişey oluyo
Yelizmsl 39+5 teyim bugün muayene de 2 cm’lik açılma olduğunu söyledi dr ve yarın suni sancılı epiduralli normal doğum olacak nelerle karşılaşacağııım ve tahmini ne kadar sürer neler yapabilirim açılmamın olması için yardım ederseniz çok sevinirim😔
Yelizmsl Merhabaa😊 Bugün 30.haftamıza girdik kontrolümüz vardı ve bebeğimin karın cevresinin 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktorumuz 😔 onun dışında bir sıkıntısı yok hersey olması gerektiği gibi o yüzden korkma düzelir dedi.. Ama yine de çok kafama takıldı. Ne yapmalıyım bebeğim için 😔
Yelizmsl kusma için ilaç enfeksiyon için ilaç artı her gün serum alıyorum bebege zararı olur diye korkuyorum
Yelizmsl merhaba benimde bi sorum olacak 20 haftalik hamileyim sol karin boslugumda bugun bi agri agri basladi bugun de kontrole gitmistm o zaman agri yoktu sizde neden agriyodur😔
26 haftalik hamileyim göğsüm sıkışıyor nesef almakta zorluk çekiyorum neden acaba
39 haftalık hamileyim Bebek kanala girmemiş açılmam ve sancı da yok napabilirim olması için 🤔
izmirlii-35
Bana dedilerki, sağ tarafin cok agrirsa orda idrar Toplanmasi oluyormus canim, cocuğun kafasi sürekli sağ tarafta oldugu icin, cok sancilanma oluyor ve agri oluyormus. Bendede aynisi oluyor ve 30 Haftadan sonra gayet normalmis bu durum AMA Doktor kesinlikle idrar ve kan alip kontrol etmesi lazim! mikrop felan var mi diye.
Gecmiş olsun 🙏 Rabbim sifa versin insallah
Yelizmsl merhaba ben 16. Haftamdayım..haliyle göğüslerim cok büyüdü. Sivri bir şekilde bğyüyor ve ön kısımlara dopru rengi bi tık kırmızı (kahverengi kısımdegil)ağrı vs yok ısı artışı mevsimden dolayı oldugunu düşünüyorum bariz bi sıcaklık yok.. çatlama olmadan önce kızarıklık olur mu ? Çatlaklık beoirtisi mi yani 🙈 umarım anlatabilmişimdir..