• DoğumGebelik
  • aklınıza takılan soruları yanıtlayabilirim🙏(Kadın doğum hemşiresi olarak)

Hcg değerim 768 Cıktı kese değer kaç olunca gözükür acaba Progestron testim 7.67 cıktı düşük mu sizce değer

Siyah dışkı normalmi acaba 17 haftalık gebeyim bir haftadır bu şekilde

• msu bunu yanıtladı.

Yelizmsl Merhaba ben epidural ile sezeryan oldum. 4 ay oldu. Bir haftadır inanılmaz bir baş ağrısı var. Bel ağrısı zaten var. Birde sanki epidural olan yer zonkluyor ağrı acı karışık ve enseme kadar çıkıyor. Geçen gün bebeğimi yıkıyordum. Birden oldu felç oluyorum sandım. Nedenini biliyor musunuz? Yani olabilir mi kötü bişey? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için🌺

Yelizmsl bebek karindayken çırpınmasi normal mi bide böyle zıplar gibi pit pıt etmesi🤭

Yelizmsl bugün çok şükür keseyi gördüm ama alttan muane ederek bakıldı sorun olmaz deme canım daha 5 haftalık

Yelizmsl
      Merhaba🤗 Ben 10 haftalık hamileyim sadece sabah bulantım oluyor sonra geçiyo ama hiç hissetmiyorum 🤒 sanki hamile değilmişim gibi geliyo normal miii

Gamssee benimde öyle görmüştü doktor. 2 hafta sonra gittim keseyi gördü🤗 içini ferah tut bişey olmaz Allahın izniyle

Zeynep1912 ben 28 haftalıkken ilişkiye girdim hiçbir sağlık problemim yoktu ama sancıyla hastaneye gittim doğum başlamıştı zor durdurdular 4 gün hastanede yattım . Bence riske atma canım her bünye kaldıramayabiliyor

Sinemt Demir ya da kan hapı kullanıyorsan çok normal

YsmnSmsk ay inşallah bayramdan sonra gel kalp atışını duyarsın dedi inşallah kalp atisinida duymak nasip olur

Yelizmsl aradım ve
            sıcak sudan, hareketden ve ağır işlerden uzak dur dedi. Sebebini söylemedi

Yelizmsl doktorum bana 1 hafta gelişim geriliği var ve sıvısı az dedi şuan 36. Haftaya giricez ve benim aşırı bel ve karın ağrılarım oluyor yatakta sağdan sola asla dönemiyorum doktor normal doğumu unut dedi sıvısından dolayı 7 ağustosa kadar bekleyecekmişim bu ağrılar ne olacak ne yapabilirim biraz rahatlamak için çok zorlanıyorum çünkü 🥺

Gamssee Çok güzel bi his içini ferah tut Allahın izniyle o günlerde yakın 😍 ben kendi kalp atışımı duyuyodum heycandan

Merhaba canim Ben bi yerde okumusdum cocugun kalp atisi 140 Dan fazlaysa kiz 140 Dan azsa erkek oluyor.bu tibben dogrumudur? Simdiden tesekkurler

Yelizmsl kendimle ilgili değil ama bebeğim 45 günlük ağzında pamukçuk oldu nasıl geçebilir