Bahçelievler medicalpark Suat Süphan Erşahin’e gidiyorum çok ilgili gereksiz tahlil istemez sürekli moral verir whatsaptan soru sorsam hep geri dönüş aldım. Sezeryan 7.000 TL normal 5.000 TL

Zumree1 bende Eray hocaya gidiyorum arkadaslarimij tavsiyesiyle buldum. Dogumun hangi saate olursa olsun hastaneye gelmesi bizi cezbetti. Ebesi hemsiresi vs hepsinin cok ilgili oldugunu soylediler. Eray hoca zaten cok ilgili herseyi en ufak ayrintisina kadar anlatiyor. Asistani Nazli hanim vasitasiyla gun icinde birebir iletisim kurabiliyorsunuz. Ben cok memnunum.6.ayimiza girdik doguma kadar takibimi orda devam ettirip dogumada oraya gidicem insallah

Ankara Liv hastanesi 380tl muayene ücreti
Sezeryan veya normal doğum ikisi de 6500tl
Ama tabi bakan doktara gorede değişiyor fiyatları

Ankara Lokman hekim hastanesi muayene ücreti 360tl
Doğum Sezeryan veya normal ikisi de 5500tl

Ankara Özel 100.yil hastanesi muayene 215tl
Normal veya Sezeryan 4500tl filan
Yani şahsen ben bu kadar hastene değiştirdiğim için hamileliğin en başından beri bı Ankaralı olarak gerçekten gereksiz pahalı ama yapicak biseyde yok devlet hastanelerinde de doktorun belli olmuyor sırası gelen doktor yapıyor bitiriyor işi valla benim en strese girdiğim konu bu hastene doktor konuları sağ Salim doğruyum da

Deletedmom281
    Diyarbakır özel memorial hastanesi
    Burhan ozel 163 tl muayene ücreti kurum indirimiyle
    Normal sezeryan fark etmiyor dogum ucreti de 2600 tl kurum indirimiyle tabi ❣

Bodrum da özel bir kliniğe gidiyorum opr. Dr. aybala akıl muayene ücreti 250 TL doğumu acıbadem de yapmayı planlıyorum sanırım 7.000 TL ye gelecek

Ankara özel keçiören hastanesi mustafa kürşat hocaya gidiyorum muayane ücreti çalışan ve sigortalı olduğum için 65 tl doğum ister normal olsun ister sezeryan 4.500 tl

İstanbul Fatih Özel Bir Hastanemi Desem Hastane Değilde Hastane Gibi Bir Yer Yapmışlar Doktor Ahmet Yarangümeli Muayene Ücreti 50 Lira Muayenelere Oraya GidiyorduM eşimin fazla durumu olmadığı için devlette Doğum yaptım ilkinde oyle oldu ikincisinde kismetse ozelde insallah

Zumree1 yüzyıl da ışık Hastanesi’nde Muhammed metin Gür doktor aşırı memnunum ilgili bi doktor muayene ücreti 60 doğum da 2000 TL civarı kesinlikle tavsiye ederim

Çamlıca ist Medipol hastanesi muayene 125 (100 dü)oldu Hüsniye Sedef Binöz doktoru
        m çok profesyonel ve sakin birisi çok memnunum boyunda kordon cıkmasına rağmen hemen sezeryane kaçmak isteyen kolaycı doktorlardan değil. Ben hastaneyi de beğendim 1750 mnormal 2500 de sezeryan bence hastanenin fiziki ortamı ve perspnel kalitesine göre cok iyi bi fiyat.