Busesrmz yaa sürekli devam ettiğini bilmiyordum doktorumu çok seviyorum çokta memnunum necla hanımda 2. Doğumum olcak ama Muane ücretini duyunca bi üzülmedim degill :))))) peki doğum ücreti ne kadar refika hanim yeni olduğu icin biraz tolerans gösteriyo bana doğumun gece bile başlasa ek ücret almam demişti

Dumannn canım benim hem sağlık sigortam hem de doğum teminatım var limitsiz olarak bu yüzden 1 senelik ücrete 13000 TL ödedik. Ama limitli doğum teminatları da var 9000-10000 yada 5000 limitli gibi onların da yıllık ücretleri Sigorta firmasına göre değişiyor.

Çok faydalı bir başlık olmuş. Kendime yeni hastane seçeceğim fikir ediniyorum 🙏

Ankara da dr fiyatları nedir.Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

333333 devlette 1 sefer muayne oldum çok kötüydü.ne kalbini dinletti ne resim verdi kendi kendine baktı çıktı kahve içti doktor ve pis dağınık bi yerdi özel de asla öyle değil rahat rahat herseyi konusablyrsn ve temiz olyor

Güneşli Yaman tıp merkezi dr.eray balcan muayne ücreti 80 tavsiye ederim cok iyi bi doktor

Sevgiarf burada 15 gün içinde tekrar aynı doktora giderseniz o kontrol kaydı olarak açılıyor ve para ödenmiyor .

hudahuma53 yazdıgı ilaca baglı vitamin VS yazıyorlar özel ama mıgde bulantı hapını devlet karsıladı mesela ılactan ilaca degısıyor

Deletedmom281 Aksarayda özel ınova hastanesi Türkcan coşgun doktorum muayene parası 90 lira doğum 1670 lira normal sezeryan 1980 lira

Merve-97
      Bizim yabancı uyruklu olduğu için sanirsam yılbaşından önce 280tl di sonra 360yapmislardi şuanda nasıl onu bilmiyorum en son Şubat’ta gittim

Deletedmom281 Bursa Evke Mediloft Dr. Senem Alkan Akalın 175 TL muane ücreti normal doğum 2.500 TL sezeryan 3.500 TL