Güneşli Yaman tıp merkezi dr.eray balcan muayne ücreti 80 tavsiye ederim cok iyi bi doktor

Sevgiarf burada 15 gün içinde tekrar aynı doktora giderseniz o kontrol kaydı olarak açılıyor ve para ödenmiyor .

hudahuma53 yazdıgı ilaca baglı vitamin VS yazıyorlar özel ama mıgde bulantı hapını devlet karsıladı mesela ılactan ilaca degısıyor

Deletedmom281 Aksarayda özel ınova hastanesi Türkcan coşgun doktorum muayene parası 90 lira doğum 1670 lira normal sezeryan 1980 lira

Merve-97
Bizim yabancı uyruklu olduğu için sanirsam yılbaşından önce 280tl di sonra 360yapmislardi şuanda nasıl onu bilmiyorum en son Şubat’ta gittim

Deletedmom281 Bursa Evke Mediloft Dr. Senem Alkan Akalın 175 TL muane ücreti normal doğum 2.500 TL sezeryan 3.500 TL

Eskişehir Acıbadem. Prof Dr Ahmet Cantuğ Çalışkan. Normal doğum 8000. Sağlıkçı olduğum için sağlıkçı indirimi ile 7200 malesef Prof olduğu için başka hiç indirim yapmıyorlar 😏

Deletedmom281 bende beylikdüzü medicanaya gidiyordum oradada doğum yapıcamtım ama 30. Haftamda fiyattan dolayı vazgeçtimm o kadar para vermeye gerek varmı diye bir düşünüyor insan şuandada avcılar hospıtala gidiyorum fiyat olarak daha makul

Uskudar Yunus Emre hastanesi Dr. Selma Songulalp. Muayene ucreti 155 tl