skrallaha kaç haftalıksın canım
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
İstanbul Esenler medipol tuğba kılık doktorum muane 90 normal doğum 1250 Sezeryan 2250 çok memnunum
Cansummm iyiymiş bu özel sigorta sevdim 🤭
Seraparsln bende öyle çok çok memnunum hamilelik sürecim içinde iyiki dediğim şeylerden biri.
HafsaRumeysa memnunum gerçekten çok tatlı sohbeti güzel bı kadın sadece bebeğimi pek göremiyorum ultrason çok kısa sürüyor verdiği fotoğraflar da hicbiseye benzemiyor 🤭 ama problem değil bana göre doğum ücreti gerçekten çok Uygun doğum hakkında tek korkum kötü doktora denk gelmek Eğer sema hanımın çalıştığı yada nöbetçi olduğu saate denk gelmezsem ücretli olarak çağıracam oda 450 TL sanırım. Çok duyusalim çünkü kötü tek bı hareketi kaldıramıyorum çok etkileniyorum bide konu doğum olunca 🤷🤦 geçen muayne sıramı beklerken sigortası olmayan bı bayanin sezeryan günü gelmişti yatış işlemlerini yapacaktılar sigortası olmadığı için anne ve bebeğe birşey olur yoğun bakıma alırız kaygısıyla 5 bin lirada ayrı alıyorlar kullanılırsa kalanı kullanılmazsa hepsini geri veriyorlar konuşurlarken duydum adam sinirlenip yaptırıyorum başka hastaneye gidecem kağıtlarımi yırt dedi 🤷 umarım senin bilgin vardır yoksa haber edeyim dedim sonradan sorun yaşama
HafsaRumeysa hayirlisiyla Ekim’de şu an 24 haftalık oldum. Senin ne zaman hayirlsiyla ne kadarlıksin ,😊
Lalesen ben de aynı hastaneye gidiyorum memnunum fakat doğum fiyatı gerçekten çok uçuk 🙄
Gzemyldz0535 murat bey canım evet öneriyorum gidin muayneye hak vericeksiniz 😍
Deletedmom281
Istanbul pendik medipol hastanesi Dr.Saadet Ünsal muayene ücreti 100 tl normal doğum 1750 tl sezeryan 2250 tl
ikizannesi2985 doktorunuz kim
birprensesannesiiiiii
Bilmiyorum canim valla ama kiz o hastaneden hic memnun kalmadi ins senin dogumun kolay olur
Elfysfky mehmet alicik e gidiyorum
sedaemre
Inşaallah canım 😊
Umay123 çok teşekkürler canım allahım sanaada kolay güzel doğumlar nasip etsin🥰
Aysenozturk007 var canım o
zynb_ozkn Özel tatvan can hastanesi salih serin
En son 150 tlydi muayene ücreti (2 ay önce)
Eğer kurum indiriminiz olursa 110 tl ye geliyor ücret. Doğum normal doğum ile sezeryan doğumun fiyatı aynıydı diye hatırlıyorum 1950 tl.
( Geçen sene Eylül ayı fiyati)
Canan1987 evet halil aslan di mi? Sırf Işık hoca önerdi diye gittim. Halil bey de bilgili biriydi ama ben pek memnun kalmadım. Sırt üstü yatarken tansiyonum düştü, maske de vardı. Eşime kağıtla yellemesini istedim mesela. Doktor soluna yat geçer dedi. Eşime de yellemene gerek yok dedi. Ama hemen tansiyonum düzelmediği için nefes alamamaya devam ediyordum. Eşime devam eder misin yellemeye dedim. Halil bey de dönüp hadi pişpişle bari eşini nazlanıyor dedi 😑 Ben orda canımla uğraşırken, yarım bırakmayayım dayanayım derken bu tavrı hiç hoş olmadı. Onun dışında tüm fotoğrafları cd ile aldık. Ultrason cihazının kalitesi zaten tartışılmaz hepsi çok net güzel fotoğraflar 😊
Canan1987 32 haftada 8 kilo almıştım ben. Normalde de kilo alamayan bi bünyeye sahibim. Fazla almış olsan Işık hoca uyarırdı 😊