Deletedmom281 bakırkoy acıbadem Gülay Beydilli Nacak takibimizi yapıyor, kesinlikle cok memnunum aklımıza gelen gelmeyen hersey hakkında konusuyoruz. Acıbadem dogum sigortam var 56 tlgibi bi ücret ödüyoruz muayeneye
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Avrasya hospital zeytinburnu, doktor gamze baykan kesinlikle cok iyi bir doktor ve guleryuzlu siz bisey sormadan bile akliniza takilabilecek herseyi acikliyor cok arastirip gittim memnunum 😊
Deletedmom281 İzmir egepol hastanesi / doktorum Cem büyüktosun çok çok memnunum kendisinden. Muayene ücreti 125 tl. Doğum ücreti 3900 tek gece yatış. Ekstra kalmak gerekirse 650 tl daha ödenmesi gerekiyor dendi en son.
Senaakmkc kac aylık hamile iken anlastınız acaba ?
Ben Ankara da Aşkın Evren Gülere gidiyorum.Her şey dahil 6500 tl çok memnunum doktorumdan.
Elazigda ozel hayat hastanesi doktorum cem bey giris ucreti 100 tl dogum ucreti de 2200 olmasi lazimdi
Deletedmom281 Hatay özel palmiye hastanesinde Süleyman Aslan bey’e muayene oluyorum harika bir doktor muayene 120 lira . Normal doğum 2000 Sezeryan 2500 diye duydum henüz kesin bir bilgim yok o konuda ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim
Leylaaa95 ben Ankara Lokman Hekim ile 1 ay önce konuştum muayene 123 tl. Doğumda 4400 dediler size niye o kadar yüksek söylediler acaba
Deletedmom281 muayene ücreti 220tl doğum ücreti acıbadem 6000tl + doktorum 2500tl alıyor😓
Srzrk bende burcu hanima gidiyorum daha yeni oldugum icin dogum
fiyatlari nedir bilmiyom sormadim kac para acaba
Merhaba manisa merkezden olan var mı doktor ve hastane önerebilecek?
Yasemintnc bahat en kötü hastanelerden birdir dikkat edin deri , hemde sarıyer den oraya gelinecek bir hastane değil 👀
Seval22
Anladım canım biliyorum aslıhanı
Seraparsln ayy unututum ben gecen biride yazarsin dedi hangi posttu unuttum cok unutkanlik var bende ozelden msj atma ozelligi varsa bana bi msj yaz istersen ordan donerim insaAllah 😊🙈
Ilk dogumumda sezeryandi gunum 10 gun gecmisti suni sanci verdiler basta fayda ermedi yukseltince bebegin kalp atislari dusuyo dediler acil sezeryana aldilar dogru yalan gunah onlara artk 🤷🏻♀️