Deletedmom281 gittiğim hastane izmir özel can hastanesi doktorum irfan özer muayene ücreti 165 tl
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
K.b ama ozelle devlet arasinda cok fark var ozel hastanede ucret odedigin icin doktor seninle daha cok ilgileniyor ve telefon numarasini aliyorsin agrin sizin oldugunda araman veya mesaj atman yeterli seni yonlendiriyor hastaneye gitmek zorunda kalmiyorsun devlette ise doktor 5e kadar calisiyor 5ten sonra bul bulabilirsen doktoru ozenmiyorlarda ultrasonla iki dk bebegi gosteriyor hadi kalk diyor anlamiyorsun hic birsey uzgunum ama artik hersey para olmus eger saglikli bi bebek istiyorsan ozele gideceksin sen tedbirini alacaksin taktir Allaha kalmis…
Melikeozdemir
Gerçekten mi inanın çok önceden sormuştuk eşimle zam olmayacak denildi bidahada sormadık. Demek ki zam gelmiş 😬
Heryerde sezeryan pahalı sakaryadada normal doğum pahalı biraz saçma değil mi
Svcnvebebegi bnde orda muayene oluyorum 😊
Zeynepkuzu bende kahramanmaraş maraşlife hastanesi muane 80 sezeryan doğum 1200 🥰
fosforlukalem çok sevindim , darısı başımıza 🙏
- Düzenlendi
fosforlukalem 20+6haftalık olduk bugün 🥰canım detaylı uştrasyonu yaptırdınmı Çarşamba yaptıracam ışık bey bir Dr önerdi orda
- Düzenlendi
Seymayldrm ben ankarada özel 19 mayıs hastanesinde Baran Hanıma gidiyorum çoookda memnunum tavsiye ederim🥰 muayene ücreti 90₺.
Normal doğum 2500
sezaryan 3000
birde doğum paketi var ama cazip değil bence 5700 veya 6700 demişlerdi.
Hastane çok gösterişli,aşırı modern değil ama sırf doktorum iyi olduğu için orada doğum yapıcam inşaAllah 🤗 hemşirelerinde çok iyi ilgilendiğini orada doğum yapan birinden duydum 😌
Deletedmom281
Antlaya Medstar topçular hastanesi 130 lira muayene ücreti doğum da ortalama 2800-3500 arasıymış
AtesAlininAnnesi doktorunuz kim öneriyomusunuz?
Nanemmmm doğum ücretini biliuomusunuz?
Denizli Özel Sağlık Hastanesi muayene ücreti 250 TL Yunus Aydın doktorum çok memnunum
Deletedmom281 Yusuf Olgaç, özel muayene, tamamen doğal doğumdan yana ve suda doğumda uzman. Gerçi ben doğurdum ama 2. Olursa yine onunla devam ederim. Hastane olarak Taksim Acıbadem’de oldu çok memnun kaldık.