Umay123 yaaa peki doğum yaptınızmı tekdende siz daha varmı doğumunuza ortam ebeler nasıl acabaa çok merak ediyorum bende tekdene gidiyorumda hiç bilgim yok kayserilide değilim orda oturuyorum ama kimsem yok 🙈

brcaky evet ya gerçekten fazla kalabalık oluyor eşimin vardiyasına göre hareket etmek zorunda kalıyoruz ama bundan sonra öğleden önce gitmeye daha özen gösterecem ☺️

Medical park aysegul sofuoglu muayene ucreti 260🙈dogum 4.5-5.5

Seraparsln ☺️☺️Malesef pahalı bir hastane. Özel Sigortam olduğu için açıkçası sorun yaşamıyorum. 🤗

Deletedmom281 Adanada Güzelyalı hastanesine gidiyorum muayne ücreti 140 TL . Doktorum Selçuk Gürbüz . Ne kadara doğuracağımi hiiiç konuşmadık henüz:)

Linababy merhaba doğum ücretleri bana normal ve zorunlu 3500 dediler istege bağlı sezeryan 8000 dendi. 3hafta önce sordum acaba fiyat farkinin sebebi neden

Balıkesir Edremit Körfez Hastanesi’ne gidiyorm. Muayene 195 TL sezeryan doğum şuan için 3,500 tl. 10 Ağustos doğumum olcak inşallah o zamana kadar fiyat ne olur bilmiyoruz 🤷

Çapa medi lıfe hakkında bilgisi olan var mıııı

Bende üsküdar yunus emre hastanesine gidiyorum muayne 150 tl
            sezeryan dogum 4700 tl ☺️
            herkese hayırlı gunler guzel dogumlar olsun💝

İstanbul Güneşli Yaman cerrahi tıp merkezi doktorum eray balcan çok memnunum muayene 80 tl sgklıya doğum normal 1500 sezeryan 2000 spinal prenses doğum vb.. +500 tl ücreti var

Betuldefnem
            Bende o doktora gidecem nasil birisi her sorduguna cevap verip bilgilendiriyo mu

Seraparsln ben dogum.ucretlerini.daha yeni sordum canm normal dogum sigortalilara 950 dediler benmki 2.sezeryan ve mecburi sezeryan sigortam olmadigi icin benm dogum.ucretim 2500 tl malesef 😔 sizin dogum ne zaman insaAllah ben sema hanimi.yeni.tanidim ama guler yuzlu ilgili sicak bi doktor sizdr memnunmusunz

Deletedmom281 Mersin+City hospitale gidiyorum doktorum Pınar Aksoy doktorumdan çok memnunum muayene ücreti 90 lira normalde sezeyanda aynı fiyat 1700